Actualitat general

Aquesta darrera setmana totes les empreses col·laboradores de l’Associació esportiva, que fan possible la viabilitat econòmica del nostre projecte esportiu, han fet efectiva la seva vinculació.

 

Les empreses col·laboradores són Construccions Garcia Riera, Queens, Fibervent, Auma i Elling.

 

Des de l’escola i l’associació esportiva els volem agrair el seu suport econòmic i compromís amb la pràctica esportiva dels i les nostres alumnes.

 

Moltes gràcies

Benvolgudes famílies,

 

Poc a poc anem reprenent la normalitat i per aquest motiu us anunciem que, en les circumstàncies actuals de la pandèmia, estem organitzant l’esquiada 2022.

 

A continuació us indiquem els principals punts per que tingueu la informació i pugueu decidir-vos.

 

 

 

Informació General

 

 • Dies: 1, 2, 3 i 4 de febrer. El dia 1 de febrer la sortida serà cap a les 15.00
 • Lloc: Ordino Arcalís
 • Hotel: Hotel 3* a Ordino (en funció del nombre d’inscripcions)
 • Places: 110 alumnes
 • Adreçat a l’alumnat a partir de 4t de primària
 • Preu: 375€

 

Informació Activitat

 

L’activitat inclou:

 

 • Els transports d’anada i tornada a Andorra
 • Desplaçament diari a les pistes d’esquí
 • Estada a l’hotel en règim de mitja pensió (3*)
 • Dinars a la cafeteria de l’estació
 • Forfait dels 3 dies
 • Curs d’esquí (2 hores diàries) amb monitors de l’Escola d’Esquí Arcalís
 • Lloguer del material
 • Assegurança d’accidents i Covid
 • En el cas dels alumnes que portin tot el material d’esquí se’ls hi descomptarà 7,50€ del preu total de l’activitat
 • L’alumnat que opti per fer Snow (només alumnes ESO i BAT), el preu s’incrementarà en 32€

 

Protocols Covid

 

Amb l’objectiu de garantir la seguretat en matèria de Covid, s’estableixen els següents protocols:

 

 • S’aplicaran els protocols Covid que hi hagin vigents en el moment del viatge.
 • L’alumnat es dividirà per grups estables i estaran supervisats per un professor/a de l’escola.
 • Els servis de menjador dels hotels estan organitzats amb aforament controlat i mantenint la distància de seguretat.
 • Contractació d’un servei d’assistència mèdica per casos de Covid 19. En el cas de detecció de simptomatologia compatible el metge indicarà el protocol adient en funció de la normativa vigent.
 • Aquells alumnes que en el moment de la sortida siguin positius se’ls abonarà el cost de la sortida descomptant l’import de les assegurances.

 

La inscripció i pagament serà a través de la web. Recordeu que les places son limitades i un cop fet el pagament només es procediria a la devolució en el cas que hi hagi llista d’espera i es pugui substituir per una altra inscripció.

 

 

La inscripció i pagament estarà disponible a la web a partir del dia 16 de novembre a les 18 hores a través d’un enllaç en aquesta mateixa notícia. La inscripció per la web requereix informació com el DNI o passaport de l’alumne, targeta sanitària i dades com l’alçada, pes i número de peu per l’equipació.

 

En el cas que les places estiguin exhaurides en el moment de fer la inscripció, s’obrirà un formulari a secretaria per poder apuntar-vos a la llista d’espera. Si alguna persona inscrita es dona finalment de baixa, avisarem a les persones inscrites a la llista d’espera (per ordre d’inscripció).

 

Recordeu que només podran procedir a la inscripció aquells socis que estiguin al corrent de pagament.

 

Per últim, els menors d’edat hauran de portar l’autorització de menors per viatjar a l’estranger que es fa a qualsevol comissaria dels mossos d’esquadra.

 

Us esperem!

 

 

 

 

A l’Escola Elisabeth ha començat el procés de renovació del Consell Escolar.

Aquesta renovació s’hauria d’haver fet el curs 20-21, però va quedar ajornada a causa de la pandèmia de la COVID-19.

Ara és el moment de renovar el 50% dels membres electes d’aquest òrgan. Així l’alumnat, els pares i les mares, el personal docent i el personal d’administració i serveis hauran d’escollir representants.

En total s’escolliran dos membres en representació dels pares i mares, dos més en representació del personal docent, un/a representant dels alumnes d’ESO i BAT i la persona que representa al col·lectiu del personal d’Administració i Serveis.

A la infografia que acompanya aquest text podreu veure les dates més significatives del procés. Destaquem les següents:

 • Del 10 al 15 de novembre: Presentació de candidatures.
 • 22 de novembre: votacions dels sectors alumnes, personal docent i PAS.
 • 24 de novembre: votacions del sector mares i pares.

Us animem a totes i tots a participar en aquestes eleccions!!!

Com cada any, des de l’àrea de Matemàtiques, l’escola es presenta al certamen Cangur de matemàtiques que es duu a terme al mes de març.

Tots els alumnes de 5è i 6è de l’escola fan una prova amb problemes de raonament on demostren els seus coneixements i les seves destreses.

També, els alumnes de la ESO poden presentar-se al certament en la seva categoria i posar a prova el seu enginy.

Aquest any, dues alumnes han rebut el reconeixement del certamen en ésser classificades (segons la seva categoria) dintre dels 150 alumnes millors de tota Catalunya:

La Noa Arcelín, que actualment està a 6è de primària, ha estat la 43ena millor aspirant d’entre els 12.304 alumnes de 5è que es van presentar de tota Catalunya, amb un total de 108,75 punts aconseguits de 120 possibles.

La Paula Chaguaceda, actual alumna de 2n d’ESO, ha estat la 149ena d’entre 14.000 alumnes presentats en la seva categoria.

És un goig poder felicitar a aquestes dues “Matemàtiques” pel seu mèrit.

Enhorabona!!

Caps d’Àrea de Matemàtiques de Primària i ESO

Benvolgudes famílies,

Una vegada s'ha reunit el Consell Escolar de l'escola Elisabeth i s'ha aprovat el PLA D'OBERTURA PER AL CURS 21-22 en el marc de la pandèmia us el fem arribar perquè conegueu els aspectes més significatius de l'organització i funcionament del curs 21-22 que s'iniciarà el dilluns 13 de setembre.

Feu vostres els horaris d'entrada i sortida dels alumnes així com les portes d'accés i sortida del centre, els aspectes referents a l'acollida, la sortida i entrada al migdia, la utilització de la mascareta i les mesures de control per l'accés de l'alumnat al centre.

Durant els dies vinents us intentarem aclarir tots els dubtes que a les famílies us vagin sorgint.

Us desitjo a totes i tots un bon curs escolar.

La direcció

Des de l’Escola Elisabeth anunciem que estem a la recerca dels següents perfils de professionals titulats:
• Monitors/es de menjador.
- Titulació: Monitor/a de lleure i/o menjador
- Incorporació: Borsa de treball amb alta possibilitat d’incorporació a inici del curs escolar.
Si teniu la titulació corresponent i esteu interessats en conèixer un projecte innovador i de qualitat, no dubteu en enviar els vostres currículums a la següent adreça:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Es tracta d’un procés de selecció urgent de manera que un cop analitzat els vostres currículums us anirem trucant personalment.
Us esperem!

Benvolgudes famílies,

Tal i com es va posar en marxa durant el curs anterior, la inscripció als serveis de menjador i acollida es farà a través de la pàgina web. A continuació trobareu els enllaços per cadascun dels serveis.

Aquesta modalitat d’inscripció estarà oberta des del dia 1 i fins al dia 10 de setembre. Una vegada iniciat el curs, l’alta o baixa del servei s’haurà de realitzar a través de la secretaria mitjançant correu electrònic, clickedu o bé telefònicament.

 

 

L’acollida s‘organitzarà per grups estables per garantir la seguretat dels alumnes que facin ús del servei i començarà a les 7.45 i durarà fins a les 9.00. De la mateixa manera que l’any anterior i per motius de seguretat no hi haurà acollida de tarda a partir de les 17.00.

La inscripció es realitzarà a través del formulari web que podreu trobar a la web de l’escola on haureu de fer constar el nom de l’alumne i el curs que fa.

Aquells alumnes d’ESO amb germans a primària que faran el servei d’acollida entre les 16.30 i les 17.00 no caldrà que facin la inscripció a través de la web.

 

 

Recordeu que aquesta inscripció és per aquells alumnes interessats en el servei de menjador com a fixes o fixes discontinus, és a dir, aquells alumnes que permanentment es quedaran tots els dies de la setmana o bé que es quedaran uns dies fixes de la setmana.

La inscripció del menjador haureu d’indicar el nom i cognoms de l’alumne, el nivell que farà durant el curs escolar 2021-2022 així com les dades del tutor/a que realitza la inscripció. Posteriorment haureu d’indicar els dies de la setmana que esteu interessats i podeu fer alguna observació (no alimentària).

Després de marcar els dies, en la pantalla següent, haureu d’indicar si l’alumne presenta una necessitat alimentària especial. Si cliqueu que sí, apareixerà una taula on podreu indicar les tipologies d’al·lèrgies o intoleràncies. En cas afirmatiu recordeu que haureu de facilitar l’informe mèdic corresponent que avali aquesta necessitat. Si l’informe no ha canviat respecte al que ja tenim a l’escola podeu seleccionar aquesta opció. Si l’informe ha canviat o és una nova inscripció teniu la possibilitat d’adjuntar-ho a través de la web.

El funcionament del menjador serà similar al del curs anterior amb l’objectiu que el servei sigui el més segur possible. Els alumnes dinaran al menjador amb els companys dels mateixos grups estables i amb separació d’altres grups estables.

El servei de menjador el proporcionarà la mateixa empresa que el curs anterior, és a dir, Cuina Gestió.

Benvolgudes famílies,

Ens plau informar-vos que amb data 16 de juliol del 2021 posem en marxa la compra dels llibres del curs 2021-2022 a través de la botiga virtual.

A continuació us adjuntem l’enllaç que us portarà directament al portal de compra, on trobareu el llistat dels llibres per curs i el seu preu que compta amb un 10% de descompte pels alumnes de l’escola Elisabeth. També trobareu les instruccions sobre com procedir.

Recordeu que podeu fer la comanda de llibres a partir del 16 de juliol i fins el dia 3 de setembre.

 

CONVOCATÒRIA BORSA DE TREBALL DE L’ESCOLA ELISABETH

Des de l’Escola Elisabeth anunciem que estem a la recerca dels següents perfils de professionals titulats: 

• Professor/a de Secundària de Ciències Socials.

 • Titulació: Grau en Geografia, Història o Història de l’Art
 • Formació Complementària: Màster en Educació Secundària Obligatòria
 • Incorporació: Substitució de temps determinat i incorporació a la borsa de treball

Si teniu la titulació corresponent i esteu interessats en conèixer un projecte innovador i de qualitat, no dubteu en enviar els vostres currículums i cartes de presentació a la següent adreça:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Es tracta d’un procés de selecció urgent de manera que un cop analitzat els vostres currículums us anirem trucant personalment.

Us esperem!

colonies1

LLOC

Alberg de Planoles (Girona) – www.albergplanoles.com

 

DATA

Del 28 de juny al 4 de juliol
De 3r de Primària a 1r ESO

 

MODALITATS

70 places a la casa (alumnes de 3r a 5è de primària)

36 places en tendes (alumnes de 6è de primària i 1r d’ESO)

 

PREU:

410€ - pagament complet en el moment de la inscripció

Informació d’interès

La inscripció i pagament serà a través de la web. Recordeu que les places son limitades i un cop fet el pagament només es procediria a la devolució en el cas que hi hagi llista d’espera i es pugui substituir per una altra inscripció.

En el cas que les places estiguin exhaurides en el moment de fer la inscripció, s’obrirà un formulari per poder apuntar-vos a la llista d’espera. Si alguna persona inscrita es dona finalment de baixa, avisarem a les persones inscrites a la llista d’espera (per ordre d’inscripció).

Aquest any, per motius excepcionals, no hi haurà la possibilitat de recollir als alumnes a la casa de colònies, sinó que tots tornaran a l’escola el diumenge 4 de juliol per la tarda.

Una vegada confirmades totes les places us enviarem informació detallada sobre el viatge, incloent horaris definitius i el material necessari.

Els alumnes estaran organitzats en grups estables reduïts i respectant les mesures de salut i d’higiene vigents. En el cas que hi hagués un positiu en algun grup estable, aquest haurà de tornar.

Recordeu que només podran procedir a la inscripció aquells socis que estiguin al corrent de pagament.

 

INSCRIPCIONS ONLINE

Reserva Còlonies Casa70 places disponibles
3er-4t-5è Primària
 
Reserva Còlonies Tendes36 places disponibles
6è Primària i 1er ESO
 

 

 

 

   

Des de l’Escola Elisabeth anunciem que estem a la recerca dels següents perfils de professionals titulats: 

• Professor/a de Secundària de Català.

 • Titulació: Grau en Llengua i Literatura Catalana
 • Formació Complementària: Màster en Educació Secundària Obligatòria
 • Incorporació: Borsa de treball amb possibilitat de substitució a curt termini

Si teniu la titulació corresponent i esteu interessats en conèixer un projecte innovador i de qualitat, no dubteu en enviar els vostres currículums i cartes de presentació a la següent adreça:

 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Es tracta d’un procés de selecció urgent de manera que un cop analitzat els vostres currículums us anirem trucant personalment.

Us esperem!

Acollida per la tarda durant la jornada matinal del 7 al 21 de juny

HORARI: De 15:00 a 17:00 hores

 

 

L’Escola Elisabeth, a partir de la demanda i necessitat d’algunes famílies que els seus fills acabin la jornada a les 17 hores durant el període que va del dia 7 al 21 de juny, en el qual es fa la jornada escolar intensiva en horari de matí, oferirà, pels nivells d’Educació Infantil 2n Cicle i Educació Primària, un servei d’activitats de tarda anomenat tradicionalment:  “Vaixell de Paper”.

Aquest any, a causa de la necessitat de reduir el nombre d’alumnes per grup i de fer el màxim d’activitats a l’aire lliure, dividirem les activitats en dos blocs:

 • Vaixell de paper pels alumnes de Parvulari (P3, P4 i P5)
 • Campus multiesportiu pels alumnes de primària (1r a 6è)

Els alumnes de parvulari compaginaran activitats pròpies d’una acollida com són jocs, contes, cançons, danses i activitats esportives.

Els alumnes de primària gaudiran d’activitats lúdiques i esportives a l’exterior.

 

És MOLT IMPORTANT que les famílies interessades a utilitzar aquest servei facin la inscripció com més aviat millor a través de la pàgina web de l’escola, abans del divendres 28 de maig.

Del nombre d’inscrits dependrà l’organització final del servei.

L’import únic pels 11 dies del “Vaixell de Paper” serà de 60,00 Euros.

 

 

Aquest estiu gaudirem més que mai de l’escola.

- L’ESCOLA D’ESTIU? Serà divertida, diversa, plena d’activitats, aprenentatge i sobretot, molt segura!

- ACTIVITATS:

✅   SUPER HEROES

Per als més menuts (de P3 a P5) – Un estiu ple d’aventures, música, aigua, reptes, esports, “English”! I festa, molta festa! Són uns superherois i es mereixen un gran estiu!

✅  SUMMER ADVENTURE

Per als més intrèpids (de 1r a 4t de primària)  - Multiactivitat i Multiesport. Sortida setmanal amb activitats d’aventura com Kàrting kids, activitats de platja, etc. i festes temàtiques amb música a tot drap!

✅   SUMMER SPORTS  (Bàsquet, Futbol i Voleibol)

Per als més esportius (de 1r de primària a 3r d’ESO) -– Tres modalitats d’esports a escollir, amb entrenadors de l’Associació esportiva i professors de l’Escola Innova (Bàsquet, Futbol i Voleibol)
Combinades amb altres activitats, festes temàtiques i sortides setmanals d’aventura com Kàrting, activitats de platja, excursions, tirolines, etc.

-Espais d’immersió lingüística. Pels més petits serà una experiència més vivencial, per als més grans en format de Workshops i tallers de Speaking a la tarda amb professors Nadius.

-Espai dels deures d’estiu.  (Opcional) Espais on els infants i els joves podran realitzar les seves tasques educatives d’estiu. Sempre acompanyats per professors llicenciats i en un entorn estiuenc!

 

 

 

- MESURES DE PROTECCIÓ I PREVENCIÓ

L’Escola Elisabeth compta amb unes instal·lacions úniques en l’entorn més proper. Això fa que els protocols de seguretat i higiene que marca la llei es puguin complir acuradament i, alhora, es pugui garantir que NO hi haurà espais compartits entre grups d’activitats.

- INSCRIPCIONS I DESCOMPTES

Introdueix totes les dades, selecciona les setmanes i fes el pagament. RECORDA! Gaudiràs de descomptes si ets soci i/o si contractes 2 o més setmanes. Les setmanes es comptabilitzen per unitats familiars, és a dir, si feu la inscripció de dos fills/filles tindreu descompte per la totalitat de setmanes contractades entre tots els fills.

- INFORMACIÓ

 Si tens dubtes, CONTACTA’NS!

 • Per telèfon 977 083 551 o al 671 429 849.
 • Per correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Places limitades! Ben aviat t’informarem de tots els detalls!

 

 

Realment, som conscients del món en què estem immersos?

Aquests dies el meu fill m’ha estat explicant les novetats que la marca de la poma ha presentat al mercat mundial, nous processadors, nous terminals i fins i tot un localitzador d’objectes amb unes prestacions i tecnologia que el fan totalment diferent a altres ja existents. Obro el diari i llegeixo que Google està acabant d’enllestir la versió 12 del programari Android que afectarà la immensa majo-ria de telèfons mòbils i tauletes digitals que utilitzem tots nosaltres a diari. Segons la notícia, no te-nim salvació: al setembre o l’octubre ja el tindrem en els nostres terminals via actualitzacions.

És que això no pararà mai!

Els darrers anys estem assistint a un creixement imparable de les tecnologies de la informació, la qual cosa repercuteix en un constant canvi en la nostra manera de realitzar les nostres tasques tant professionals com personals, i així, de mica en mica i quasi sense adonar-nos-en anem canviant els nostres usos, hàbits i, fins i tot, vocabulari.

Les noves generacions són cada cop més “gourmets” digitals. Tot allò que els adults englobem dins del concepte genèric de la tecnologia, per a ells és mitjà d’expressió, de relació i d’entreteniment. Les seves expectatives sobre la interactivitat dels recursos i entorns digitals és cada cop més univer-sal i, a la vegada, exigent.

Malgrat aquest imparable augment d’eines i aparells amb què l’univers virtual ens vol seduir contí-nuament, la nostra concepció del fenomen continua sent molt restrictiva, persistim en associar a les TIC (tècniques de la informació i comunicació) conceptes com el dels equipaments informàtics, la connectivitat a Internet, el programari de gestió, els videojocs, els GPS, les xarxes socials... Possi-blement, dins l’àmbit educatiu ampliarem el seu ventall als entorns virtuals d’aprenentatge, els re-cursos digitals educatius...

Penso que la pandèmia que ens ha tocat viure ens “obliga” a ampliar horitzons. Des del món anglo-saxó, darrerament ens ha arribat un nou concepte: elearning , que en anglès és l’abreujat d’electronic learning, terme que fa referència a l’ensenyament i a l’aprenentatge on line, el que es pot fer mitjançant internet i la tecnologia. Personalment, crec que la “tecnologia” ha permès al món educatiu en general i, més concretament, a l’escola Elisabeth a suplir, amb nota, el buit que les limi-tacions socials i laborals COVID imposaven al normal funcionament de les escoles i de la societat en general. Amb les lògiques adaptacions de cada edat, s’ha pogut mantenir el necessari contacte mes-tre alumne i, en molts casos, entre amics i companys.

A la nostra escola, els més petits, lògicament amb la participació dels seus pares, van gaudir d’activitats mentre va durar el confinament domiciliari, gràcies als vídeos que entusiastament van preparar les seves mestres i referents a l’escola. Altres ja més autònoms, setmanalment rebien in-formacions i activitats adaptades a la nova realitat, a la vegada que podien mantenir el contacte amb els seus tutors i mestres. I el més grans van ser els que, de fet, des del primer dia, van poder seguir i acabar el curs amb una certa normalitat, tant des del punt de vista acadèmic com de relació interpersonal.

Assolint aquest fet com a molt positiu per a alumnes i famílies, conseqüentment hem d’incorporar un nou discurs sobre el paper de la tecnologia de la informació en l’educació, l’hem de veure com l’instrument que ens facilita usos i aplicacions que permeten un univers d’aprenentatges. La gene-ralització en els propers anys de les TAC (tecnologies per a l'aprenentatge i el coneixement) com-portarà la utilització col·lectiva de recursos i metodologies que facilitaran noves pràctiques educati-ves, on l’objectiu serà generar i compartir coneixement a la xarxa.

Els grans eixos de canvi ja han estan debatuts i acordats pels grans òrgans de decisió, tant a nivell europeu com nacional. Ara, cal traslladar aquestes directrius, amb els recursos adequats, a projec-tes i pràctiques concretes dins els centres i les aules. L’objectiu d’aquests procés és permetre l’adequació dels pilars de l’educació a allò que va proposar la UNESCO per al segle XXI: aprendre a conèixer, aprendre a fer, aprendre a ser i aprendre a viure junts.

 

Juan M. Ferré

Cap del Departament de Ciències

Destaquem

Presentació

pic1

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Educació de 0 a 18 anys

Avís legal
Política de privacitat de dades
Política de Cookies

 

Escola Elisabeth

mapa-cole

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Escola consolidada. Ensenyament de Qualitat

On està l'escola

mapa

Estem a Salou, Tarragona
C / Miquel Martí i Pol, 1
43840

Veure situació en mapa

Contacti amb nosaltres

Administració       977 38 38 51
Ed. Primària          977 38 38 51
Ed. Infantil             977 38 38 51
Ed. Secundària     977 38 38 51
Batxillerat              977 38 38 51

Fax                         977 38 33 30

Contactar per email
secrea@escolaelisabeth.com

preview ISO 9001 Bureau Veritas