Actualitat general

En el document PDF que us adjuntem podeu comprovar el llistat de preinscripcions dels diferents cursos ordenats segons puntuació.
El llistat d’alumnes admesos sortirà el dia 7 de juliol. També us anirem informant també de la data i hora per fer efectiva la matriculació.
Us agraïm la confiança dipositada en el Projecte Educatiu de l’Escola Elisabeth.

 
SUMMER SCHOOL 2020 – Aventura, Esport i Multiactivitats

 Aquest estiu gaudirem més que mai de l’escola.

Benvolgudes famílies,
A continuació us adjuntem el pla d’obertura de l’escola pel mes de juny d’acord amb les instruccions rebudes pel Departament d’Educació. Aquí podreu trobar tota la informació sobre l’activitat del mes de juny així com les mesures preses per tal de garantir la seguretat d’alumnes i treballadors del centre.

(CODI CENTRE 43004967)

ENSENYAMENTS I DATES:
Llar d’Infants, Parvulari, Primària i ESO 13 al 22 de maig
Batxillerat 27 de maig al 3 de juny

A tenir MOLT PRESENT:
- Del 13 al 22 de maig (ambdós inclosos) de forma TELEMÀTICA.
(us posarem aquí mateix l’enllaç per a accedir-hi: feu click aqui)

      Pas 1 / Per internet / Sol·licitud amb suport informàtic

- Del 19 al 22 de maig PRESENCIALMENT (amb cita prèvia).
Horari de preinscripció presencial: de 8:30 a 13:30 hores

Telèfons (per demanar cita prèvia, dubtes o ajudar-vos en el tràmit de la preinscripció telemàtica operatius a partir del dia 13 de maig):
 977 383 851 (de 8:30 a 13:30 hores)

 611 066 649 (de 8:30 a 13:30 hores i de 16.00 a 19:00)

També podeu contactar amb l’escola a través dels mails:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

QUÈ HEM DE FER I QUÈ HEM DE PREPARAR?

 

PREINSCRIPCIONS TELEMÀTIQUES PREINSCRIPCIONS PRESENCIALS

Portes Obertes 2020

25 febrer 2020

El proper dissabte 29 de Febrer celebrarem la jornada de portes obertes de l’Escola Elisabeth. És una diada que va adreçada a totes aquelles famílies que vulguin conèixer el nostre projecte educatiu així com les nostres instal·lacions. Si esteu interessats en un projecte enriquidor i de qualitat no us podeu perdre aquesta oportunitat.
L’agenda de l’acte serà la següent:
• 09:30 – 10:00 Registre de les famílies a l’entrada de l’Escola
• 10:00 – 10:30 Benvinguda i presentació a l’Auditori
• 10:30 – 13:00 Visita guiada de les diferents etapes

Us esperem!

Del 1 al 8 de Juliol de 2020

Si teniu ganes de viure una aventura per la meravellosa illa de Menorca, plena d’aventures i amb contacte directe amb la natura no us ho podeu perdre.

El preu aproximat serà de 500€ que inclou els viatge en vaixell, el transport intern en autobús, l’allotjament i la manutenció.

Des de l’Escola Elisabeth anunciem que estem a la recerca dels següents perfils de professionals titulats:

 

• Mestres/as de primària per formar part de la nostra borsa de treball i poder optar a noves places i substitucions.

• Mestre/a de primària amb especialitat en educació musical per cobrir una baixa de maternitat.

 

Per aquest motiu, procedirem a fer un procés de selecció el proper dissabte 8 de febrer de 2020. La duració aproximada del mateix serà de 10 a 13.

Si teniu la titulació corresponent i esteu interessats en conèixer un projecte innovador i de qualitat, no dubteu en enviar els vostres currículums i cartes de presentació a la següent adreça:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Teniu temps d’enviar-los fins el proper divendres 31 de gener de 2020. Aquells perfils que compleixin amb els requisits i superin una avaluació prèvia del seu currículum rebran més informació per participar en el procés de selecció del dia 8 de febrer.

 

Us esperem!

Reunió Informativa 29 de Novembre al Auditori 17:15

Dies 28-29-30-31 de Gener
Esquí a Arcalís
Hotel la planada a Ordino

El preu és de 350€  

(Els alumnes que portin tot el material d’esquí se’ls descomptarà 7,50€ del preu total de l’activitat)

El lloguer de Snow augmenta en 32,00€ el preu de l’activitat (només pels alumnes d’ESO i BAT)

Recordem que l’activitat inclou:

 • Els transports d’anada i tornada a Andorra
 • El desplaçament diari a les pistes d’esquí
 • L’estada a l’Hotel La Planada en règim de mitja pensió
 • Els dinars a la cafeteria de l’estació d’esquí (self service)
 • El forfait de 3 dies
 • Curs d’esquí (2 hores diàries pel matí) amb monitors de l’Escola d’Esquí d’Arcalís i el lloguer del material
 • Assegurança d’accidents

Estimades famílies,
Com a novetat d’aquest any, tal com us indicàvem, la inscripció a la carretel·la 2020 es farà a través de la pàgina web.

L’alumne Yan Shchasnovich obté la Distinció Especial en superar la seva nota el 9.

Seguint amb el que ja va sent una tradició, la totalitat dels alumnes de l’escola Elisabeth ha superat amb èxit les proves de accés a la universitat (PAU) del passat curs escolar, obtenint una nota mitjana superior en gairebé mig punt a la dels alumnes de tot Catalunya. Cal considerar aquesta dada amb molta satisfacció, en atenció al gran nombre d’alumnes de l’escola que s’hi va presentar.

I com a cirereta d’aquest pastís, un d’aquests alumnes, Yan Shchasnovich, ha rebut del Consell Interuniversitari de Catalunya la distinció especial que hom atorga a aquells que hagin obtingut una nota igual o superior a 9 en la fase general de les PAU 2019.

Tots els membres de l’escola ens sentim molt orgullosos per aquests bons resultats que, any rere any, constitueixen un reconeixement a la tasca educativa del centre i que afavoreixen que les famílies ens puguin veure com un referent en l’assoliment de l’excel·lència acadèmica.

Només ens queda aprofitar aquesta nota per desitjar molta sort i molts èxits a tots els nois i noies que van finalitzat els seus estudis a l’escola durant el curs 2018-19.

TOTS FEM ESCOLA, TOTS FEM ELISABETH!!

Us recordem els dies de VENDA DE LLIBRES a la mateixa escola:

Dia 5 de setembre (dijous) de 9 a 13 i de 17 a 19 hores, per a tots els nivells.

Dia 6 de setembre (divendres) de 9 a 13 i de 17 a 19 hores, per a tots els nivells.

Dia 7 de setembre (dissabte) de 9 a 12 hores, per a tots els nivells.

Els llibres s'hauran de pagar en efectiu abans de recollir-los al menjador de l'escola.

 

Primària Llistat Llibres 2019-2020

ESO Llistat Llibres 2019-2020

BAT Llistat Llibres 2019-2020

 

 

 

 

 

 

 

 

Benvolgudes famílies,


Com cada inici de curs, us fem arribar aquells aspectes organitzatius que cal que tingueu presents pel proper curs escolar 2019-2020. Al mateix temps us agrairem una lectura atenta de les pàgines centrals, dels aspectes pedagògics significatius que us remarquem en aquest llibret informatiu i dels canvis organitzatius més importants per aquest nou curs que iniciarem.

Durant el curs escolar 19–20 l’Escola Elisabeth continua el desplegament de la tercera línia educativa a l’etapa Secundària.

El creixement vegetatiu anual ens ha permès portar a terme la implantació d’aquesta tercera línia analitzant en cada moment les oportunitats que el creixement ens oferia per dur a terme noves pràctiques educatives encaminades a millorar el Projecte Educatiu que el nostre centre docent representa.

Consolidar l’excel·lència i l’organització del projecte educatiu són dos reptes que hem anat treballant durant els últims anys. Per aquest motiu, durant el curs 19-20 continuem apostant per nous projectes pedagògics que pretenen actualitzar el nostre model d’escola. L’aposta decidida de l’Equip Directiu i del Consell Rector, amb la complicitat necessària del claustre de professors, acompanyada d’un intens treball formatiu dels mestres, professors/es i educadors/es que conformen l’equip docent, s’encamina a treballar i estudiar noves metodologies, més actuals i significatives, posant a l’abast dels alumnes els mitjans tecnològics i els recursos necessaris per a què aconsegueixin més capacitat, autonomia i competència.

En els 11 anys que ja portem en el nou complex educatiu, el creixement d’aquest projecte singular, únic en la nostra província i referent en el territori es consolida amb fermesa i qualitat. Ens queda molt per fer i continuarem treballant per als nostres alumnes, per a què a més a més de tenir la millor preparació acadèmica interioritzin aquells valors personals i socials que els ajudaran a ser millors persones i millors ciutadans. Volem donar la benvinguda als nous cooperativistes, als nous alumnes i als nous professors/es esperant de tots el major grau de participació i implicació en el desenvolupament de les activitats que giren al voltant de l’ensenyament educatiu a la nostra escola.
Us desitgem que el curs escolar 2019-2020 compleixi totes les vostres expectatives.

 

Amb els últims dies del mes d'abril de 2019 va tenir lloc, al Teatre Auditori de Salou, la trenta novena edició de l'Acte de Lliurament de Premis del Concurs Literari de l’Escola Elisabeth.
L'esdeveniment celebrat al TAS va comptar amb la presència de l'Alcalde de Salou el Sr. Pere Granados, del Director de l'escola Sr. Enric Masià i de la Presidenta de la societat cooperativa Elisabeth la Sra. Anna Salvia, és la cloenda d'una llarga sèrie d'activitats creatives que realitzen tots els alumnes de Primària i de Secundària al voltant de la creació literària i de la recitació de poesia, que es coordinen des del departament de Llengua.

El català, el castellà i l'anglès són les llengües utilitzades pels alumnes per conformar les seves sorprenents creacions, sempre plenes d'imaginació i d'enginy, que edició rere edició tant ens sorprenen als més grans i, que tant dificulten les decisions dels membres del jurat (format per pares, per representants del Consell Rector i del Consell Escolar, per col·laboradors especials i per professors).

Tal com va comentar, la Sra. Virginia Martínez, a la cloenda de l'acte, trenta nou edicions avalen una manera d'entendre i de fer basada en una línia pedagògica que s'ha mostrat efectiva i actual.

Volem felicitar a tots els participants en el XXXIXè Concurs Literari de Sant Jordi 2019

Inscripcions tancades

DATA: Del Dimarts 29 de gener a les 17 fins divendres 1 a les 22h a l'Escola
LLOC: Andorra - Ordino-Arcalís
PLAÇES: 55

DATA REUNIÓ INFORMATIVA: Divendres 14 de Desembre a les 17:15 - Sala Forum

OBJECTIU

L'objectiu principal de la sortida a la neu és la iniciació i/o perfeccionament de l'esquí i la convivència que genera aquesta activitat fora del marc escolar.

L'activitat principal i obligatòria és la realització d'un curs d'esquí d'acord amb el grau de coneixements que tingui cadascú.

Tots els participants han de mantenir la conducta, tant a l'estació hivernal com a l'hotel i com en qualsevol indret, d'acord amb les normes de convivència i respecte bàsiques i els reglaments dels respectius llocs.

 

L’activitat inclou:

 • Transports d’anada i tornada a Andorra
 • Transport diari a pistes
 • Estada a l’Hotel La Planada al poble d’Ordino
 • Dinar a la cafeteria de l’estació ( self service )
 • 3 dies de forfait i assegurança
 • Curs d’esquí i lloguer de materials

 

 

IMPORTANT

La reserva de places es realitzarà per rigorós ordre d’inscripció ( 55 places ).

Les inscripcions s’hauran de fer a través de la página web de l’escola dins l’apartat Esquiada 2017

Esports electrònics a l’educació

Aquesta setmana ha començat la 2ª temporada de la lliga d’esports electrònics entre Instituts d’Educació Secundaria IESports - https://play.iesports.es/ -.

Aquesta competició aprofita un dels hobbies més estès actualment entre joves com una activitat per l’educació en valors. Desenvolupa entre els nois i noies que hi participen dinàmiques positives de forma que mentre es diverteixen adquireixen coneixements i maduren psicològicament.

En general, els videojocs afavoreixen habilitats cognitives com el pensament analític o la memòria. A més són beneficiosos en el reforç de l’atenció i l’aprenentatge a curt i a llarg termini. Mitjançant el joc en equip reben pautes morals per una convivència orientada en principis i valors. Moltes altres competències també es treballen, la comunicació lingüística, la matemàtica, aprendre a aprendre, socials i cíviques i autonomia e iniciativa personal.

Una de les competències més reforçada en aquest cas és l’analítica, vital per determinar i desenvolupar l’estratègia que s’ha d’aplicar en cada partida i en cada moment i coordinar-se amb la resta del grup.

L’escola hi participa amb un equip de League of Legends format per 7 alumnes de Batxillerat i 4t d’ESO i 2 professors : Alex Geurtse, Marc Benschop, Raúl Campillo, Jordi Recasens, Pau Sabaté, Álvaro Jimènez, Nicolás Rueda, Quim Sabaté i Dan Bonfill.

Els desitgem molta sort !

Destaquem

Presentació

pic1

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Educació de 0 a 18 anys

Avís legal
Política de privacitat de dades
Política de Cookies

 

Escola Elisabeth

mapa-cole

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Escola consolidada. Ensenyament de Qualitat

On està l'escola

mapa

Estem a Salou, Tarragona
C / Miquel Martí i Pol, 1
43840

Veure situació en mapa

Contacti amb nosaltres

Administració       977 38 38 51
Ed. Primària          977 38 38 51
Ed. Infantil             977 38 38 51
Ed. Secundària     977 38 38 51
Batxillerat              977 38 38 51

Fax                         977 38 33 30

Contactar per email
secrea@escolaelisabeth.com

preview ISO 9001 Bureau Veritas