Actualitat general

Benvolgudes famílies,

L’Escola Elisabeth, seguint les instruccions del Departament d’Educació i de Salut, ha elaborat un Pla d’obertura per al curs 2020-2021 que publiquem a la pàgina web.
Aquest document recull tots aquells aspectes que han d’establir l’organització del curs 2020-2021 i ha estat aprovat pel Consell Escolar abans de la seva publicació.
Els esforços organitzatius han estat encaminats a dissenyar el funcionament intern, des de que l’alumne arriba a l’escola fins que acaba la seva jornada, per a què els diferents grups mantinguin l’estabilitat i la seguretat i puguin complir amb la normativa que ens marca l’administració.
Us agraïm anticipadament la vostra cooperació i col·laboració i compartim amb vosaltres un únic desig: que a partir del dia 14 de setembre puguem gaudir plenament de la nostra escola.

Enric Masià
(Director)

Benvolgudes famílies,

 

Tal i com hem explicat al document de preguntes freqüents la inscripció als serveis de menjador i acollida es farà a través de la pàgina web. A continuació trobareu els enllaços per cadascun dels serveis.

 

Acollida (CLICA AQUI)

L’acollida s‘organitzarà per grups estables per garantir la seguretat dels alumnes que facin ús del servei i començarà a les 7.45 i durarà fins a les 9.00. Aquest any, per motius de seguretat no hi haurà acollida de tarda a partir de les 17.00.

 

La inscripció es realitzarà a través del formulari web que podreu trobar a la web de l’escola on haureu de fer constar el nom de l’alumne i el curs que fa.

 

Aquells alumnes d’ESO amb germans a primària que faran el servei d’acollida entre les 16.30 i les 17.00 no caldrà que facin la inscripció a través de la web.

 

Menjador (CLICA AQUI)

Recordeu que aquesta inscripció és per aquells alumnes interessats en el servei de menjador com a fixes o fixes discontinus, és a dir, aquells alumnes que permanentment es quedaran tots els dies de la setmana o bé que es quedaran uns dies fixes de la setmana.

 

La inscripció del menjador haureu d’indicar el nom i cognoms de l’alumne i el nivell que farà durant el curs escolar 2020-2021. Allí trobareu per marcar els dies de la setmana que esteu interessats.

 

Posteriorment haureu d’indicar si l’alumne presenta una necessitat alimentària especial. Si cliqueu que sí, apareixerà una taula on podreu indicar les tipologies d’al·lèrgies o intoleràncies. En cas afirmatiu recordeu que haureu de facilitar l’informe mèdic corresponent que avali aquesta necessitat. Si l’informe no ha canviat respecte al que ja tenim a l’escola podeu seleccionar aquesta opció. Si l’informe ha canviat o és una nova inscripció teniu la possibilitat d’adjuntar-ho a través de la web.

 

Estem treballant en el disseny del funcionament per fer que el servei sigui el més segur possible i us en donarem més detalls quan es concretin. L’objectiu és que els alumnes dinaran al menjador amb els companys dels mateixos grups estables i amb separació d’altres grups estables.

 

El servei de menjador el proporcionarà la mateixa empresa que el curs anterior, Cuina Gestió.

UN ANY MÉS, ELS ALUMNES DE L’ESCOLA SUPEREN AQUESTES PROVES AMB EXCEL·LÈNCIA

L’alumna Teresa Magí Joaquim obté la Distinció Especial amb una nota mitjana de 9,6 en la fase general. Les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) han constituït per als nostres alumnes una de les poques bones notícies relatives a l’accidentat curs acadèmic 2019-20, marcat inesborrablement per la situació especial de la pandèmia pel COVID-19.

Tot i que les proves es van haver d’endarrerir -els exàmens es van realitzar entre els dies 7 i 10 de juliol- i que les circumstàncies amb què els alumnes van haver de fer front a la seva preparació no van ser les més òptimes, els resultats obtinguts han superat amb escreix les expectatives.

El 97,22 dels alumnes presentats van superar les proves, millorant el percentatge de tot Catalunya, que es va situar en un 94,48%. La nota mitjana obtinguda a la fase general de les PAU (sobre 10) per les nostres noies i els nostres nois va arribar fins al 7,24, més de mig punt per damunt de la mitjana del país, que es va quedar en un 6,62. Més d’un terç dels nostres alumnes obtingueren una nota superior a 8 a l’esmentada fase de les PAU, gairebé un 40% dels quals sobrepassant el 8,5, i l’alumna Teresa Magí i Joaquim aconseguí arribar fins a un excel·lent 9,6, assolint així la Distinció Especial que s’atorga anualment a aquells que hagin obtingut una nota igual o superior a 9 en la fase general de les PAU.

Tots els membres de l’escola ens sentim molt orgullosos per aquests bons resultats que, any rere any, constitueixen un reconeixement a la tasca educativa del centre i que afavoreixen que les famílies ens puguin veure com un referent en l’assoliment de l’excel·lència acadèmica.
Només ens queda aprofitar aquesta nota per desitjar molta sort i molts èxits a tots els nois i noies que van finalitzat els seus estudis a l’escola durant el curs 2019-20.
TOTS FEM ESCOLA, TOTS FEM ELISABETH!!!

En el dos documents PDF que us adjuntem podeu comprovar el llistat de l'alumnat admès en els diferents nivells educatius i la llista d'espera.
No estan contemplades totes les baixes confirmades per les famílies del centre i que faran que alguns alumnes de la llista d'espera puguin incorporar-se al centre posteriorment. Ens posarem en contacte amb vosaltres en cas de novetats.

En el document PDF que us adjuntem podeu comprovar el llistat de preinscripcions dels diferents cursos ordenats segons puntuació.
El llistat d’alumnes admesos sortirà el dia 7 de juliol. També us anirem informant també de la data i hora per fer efectiva la matriculació.
Us agraïm la confiança dipositada en el Projecte Educatiu de l’Escola Elisabeth.

 
SUMMER SCHOOL 2020 – Aventura, Esport i Multiactivitats

 Aquest estiu gaudirem més que mai de l’escola.

Benvolgudes famílies,
A continuació us adjuntem el pla d’obertura de l’escola pel mes de juny d’acord amb les instruccions rebudes pel Departament d’Educació. Aquí podreu trobar tota la informació sobre l’activitat del mes de juny així com les mesures preses per tal de garantir la seguretat d’alumnes i treballadors del centre.

(CODI CENTRE 43004967)

ENSENYAMENTS I DATES:
Llar d’Infants, Parvulari, Primària i ESO 13 al 22 de maig
Batxillerat 27 de maig al 3 de juny

A tenir MOLT PRESENT:
- Del 13 al 22 de maig (ambdós inclosos) de forma TELEMÀTICA.
(us posarem aquí mateix l’enllaç per a accedir-hi: feu click aqui)

      Pas 1 / Per internet / Sol·licitud amb suport informàtic

- Del 19 al 22 de maig PRESENCIALMENT (amb cita prèvia).
Horari de preinscripció presencial: de 8:30 a 13:30 hores

Telèfons (per demanar cita prèvia, dubtes o ajudar-vos en el tràmit de la preinscripció telemàtica operatius a partir del dia 13 de maig):
 977 383 851 (de 8:30 a 13:30 hores)

 611 066 649 (de 8:30 a 13:30 hores i de 16.00 a 19:00)

També podeu contactar amb l’escola a través dels mails:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

QUÈ HEM DE FER I QUÈ HEM DE PREPARAR?

 

PREINSCRIPCIONS TELEMÀTIQUES PREINSCRIPCIONS PRESENCIALS

Portes Obertes 2020

25 febrer 2020

El proper dissabte 29 de Febrer celebrarem la jornada de portes obertes de l’Escola Elisabeth. És una diada que va adreçada a totes aquelles famílies que vulguin conèixer el nostre projecte educatiu així com les nostres instal·lacions. Si esteu interessats en un projecte enriquidor i de qualitat no us podeu perdre aquesta oportunitat.
L’agenda de l’acte serà la següent:
• 09:30 – 10:00 Registre de les famílies a l’entrada de l’Escola
• 10:00 – 10:30 Benvinguda i presentació a l’Auditori
• 10:30 – 13:00 Visita guiada de les diferents etapes

Us esperem!

Del 1 al 8 de Juliol de 2020

Si teniu ganes de viure una aventura per la meravellosa illa de Menorca, plena d’aventures i amb contacte directe amb la natura no us ho podeu perdre.

El preu aproximat serà de 500€ que inclou els viatge en vaixell, el transport intern en autobús, l’allotjament i la manutenció.

Des de l’Escola Elisabeth anunciem que estem a la recerca dels següents perfils de professionals titulats:

 

• Mestres/as de primària per formar part de la nostra borsa de treball i poder optar a noves places i substitucions.

• Mestre/a de primària amb especialitat en educació musical per cobrir una baixa de maternitat.

 

Per aquest motiu, procedirem a fer un procés de selecció el proper dissabte 8 de febrer de 2020. La duració aproximada del mateix serà de 10 a 13.

Si teniu la titulació corresponent i esteu interessats en conèixer un projecte innovador i de qualitat, no dubteu en enviar els vostres currículums i cartes de presentació a la següent adreça:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Teniu temps d’enviar-los fins el proper divendres 31 de gener de 2020. Aquells perfils que compleixin amb els requisits i superin una avaluació prèvia del seu currículum rebran més informació per participar en el procés de selecció del dia 8 de febrer.

 

Us esperem!

Reunió Informativa 29 de Novembre al Auditori 17:15

Dies 28-29-30-31 de Gener
Esquí a Arcalís
Hotel la planada a Ordino

El preu és de 350€  

(Els alumnes que portin tot el material d’esquí se’ls descomptarà 7,50€ del preu total de l’activitat)

El lloguer de Snow augmenta en 32,00€ el preu de l’activitat (només pels alumnes d’ESO i BAT)

Recordem que l’activitat inclou:

  • Els transports d’anada i tornada a Andorra
  • El desplaçament diari a les pistes d’esquí
  • L’estada a l’Hotel La Planada en règim de mitja pensió
  • Els dinars a la cafeteria de l’estació d’esquí (self service)
  • El forfait de 3 dies
  • Curs d’esquí (2 hores diàries pel matí) amb monitors de l’Escola d’Esquí d’Arcalís i el lloguer del material
  • Assegurança d’accidents

Estimades famílies,
Com a novetat d’aquest any, tal com us indicàvem, la inscripció a la carretel·la 2020 es farà a través de la pàgina web.

L’alumne Yan Shchasnovich obté la Distinció Especial en superar la seva nota el 9.

Seguint amb el que ja va sent una tradició, la totalitat dels alumnes de l’escola Elisabeth ha superat amb èxit les proves de accés a la universitat (PAU) del passat curs escolar, obtenint una nota mitjana superior en gairebé mig punt a la dels alumnes de tot Catalunya. Cal considerar aquesta dada amb molta satisfacció, en atenció al gran nombre d’alumnes de l’escola que s’hi va presentar.

I com a cirereta d’aquest pastís, un d’aquests alumnes, Yan Shchasnovich, ha rebut del Consell Interuniversitari de Catalunya la distinció especial que hom atorga a aquells que hagin obtingut una nota igual o superior a 9 en la fase general de les PAU 2019.

Tots els membres de l’escola ens sentim molt orgullosos per aquests bons resultats que, any rere any, constitueixen un reconeixement a la tasca educativa del centre i que afavoreixen que les famílies ens puguin veure com un referent en l’assoliment de l’excel·lència acadèmica.

Només ens queda aprofitar aquesta nota per desitjar molta sort i molts èxits a tots els nois i noies que van finalitzat els seus estudis a l’escola durant el curs 2018-19.

TOTS FEM ESCOLA, TOTS FEM ELISABETH!!

Us recordem els dies de VENDA DE LLIBRES a la mateixa escola:

Dia 5 de setembre (dijous) de 9 a 13 i de 17 a 19 hores, per a tots els nivells.

Dia 6 de setembre (divendres) de 9 a 13 i de 17 a 19 hores, per a tots els nivells.

Dia 7 de setembre (dissabte) de 9 a 12 hores, per a tots els nivells.

Els llibres s'hauran de pagar en efectiu abans de recollir-los al menjador de l'escola.

 

Primària Llistat Llibres 2019-2020

ESO Llistat Llibres 2019-2020

BAT Llistat Llibres 2019-2020

 

 

 

 

 

 

 

 

Destaquem

Presentació

pic1

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Educació de 0 a 18 anys

Avís legal
Política de privacitat de dades
Política de Cookies

 

Escola Elisabeth

mapa-cole

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Escola consolidada. Ensenyament de Qualitat

On està l'escola

mapa

Estem a Salou, Tarragona
C / Miquel Martí i Pol, 1
43840

Veure situació en mapa

Contacti amb nosaltres

Administració       977 38 38 51
Ed. Primària          977 38 38 51
Ed. Infantil             977 38 38 51
Ed. Secundària     977 38 38 51
Batxillerat              977 38 38 51

Fax                         977 38 33 30

Contactar per email
secrea@escolaelisabeth.com

preview ISO 9001 Bureau Veritas