La rosa anònima

5156 vegades

El passat 13 de febrer la cooperativa Elistore SCCL de l'escola va dur a terme la primera de les seves tres tasques, la "ROSA ANÒNIMA". Recordem que les altres dues són: la més important, la gestió de l'intercanvi de llibres de text i de lectura dels alumnes d'ESO i BAT; i l'altra, la venda de llibres de segona mà durant la diada de Sant Jordi a la plaça Sant Jordi de Salou.

La Rosa Anònima consisteix en enviar una rosa amb un missatge anònim a la persona que es vulgui: alumnes, personal docent i no docent... Òbviament, aquests missatges són supervisats pel professor/a responsable, però aquesta revisió no trenca la màgia de l'activitat, ja que el responsable sap a qui va dirigit el missatge-rosa, però no qui l'ha escrit. Aquesta supervisió es porta a terme per poder garantir que no es falta el respecte a ningú.

Els socis i sòcies de la cooperativa van repartir un total de 25 roses a alumnes i professors de l'escola. Va ser un dia molt especial i ben trobat, ja que ens trobàvem en plena celebració del Carnestoltes a l'escola.

La cooperativa Elistore SCCL aprofita per agrair la participació desinteressada de la comunitat educativa de l'escola. Esperem la vostra col·laboració en les activitats futures.

Destaquem

Presentació

pic1

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Educació de 0 a 18 anys

Avís legal
Política de privacitat de dades
Política de Cookies

 

Escola Elisabeth

mapa-cole

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Escola consolidada. Ensenyament de Qualitat

On està l'escola

mapa

Estem a Salou, Tarragona
C / Miquel Martí i Pol, 1
43840

Veure situació en mapa

Contacti amb nosaltres

Administració       977 38 38 51
Ed. Primària          977 38 38 51
Ed. Infantil             977 38 38 51
Ed. Secundària     977 38 38 51
Batxillerat              977 38 38 51

Fax                         977 38 33 30

Contactar per email
secrea@escolaelisabeth.com

preview ISO 9001 Bureau Veritas