El dia a dia

Els alumnes de 3r d'ESO han participat un any més al concurs Pica Lletres, edició 2020. La gravació dels programes s'ha fet els dies 21 a 23 d'aquest mes i els concursants dels dos grups han estat: La Maria, L'Edna i la Si Yu; i la Marina, el Dimas i el Robert. Van fer unes actuacions espectaculars!! Els felicitem a tots!

Ja tenim les dates d'emissió del concurs Pica Lletres en què van participar els alumnes de 3r d'ESO de l'escola:

Divendres, 1 de maig: Institut Torreforta A - Escola Elisabeth A

Divendres, 8 de maig: Escola Elisabeth B - Institut Joan Amigó Callau"

El dilluns 24 de febrer, els alumnes de 1r d'ESO van anar a Capellades on van visitar l'Abric Romaní per conèixer un jaciment prehistòric i el Museu Molí Paperer per conèixer un procés tecnològic. Aquesta sortida va estar organitzada conjuntament des de l'àrea de Socials i la de Tecnologia.

El dissabte 8 de Febrer l’escola va participar al concurs de robòtica First Lego League, on dos equips van programar el robot dissenyat per ells mateixos amb la finalitat d’obtenir la puntuació màxima al concurs, i a més, van presentar el seu projecte tecnològic.

L’equip Elibots, format per dos alumnes de 2n, dos de 3r i dos de 4t d’ESO, van dissenyar una aplicació de mòbil que pretén reduir el trànsit de cotxes a les ciutats, donant una informació exacta i a temps real de les places disponibles als pàrquings d’una ciutat, també es va poder veure el resultat final en una maqueta d’un pàrquing.

L’equip Thunderteam, format per 12 alumnes de 2n d’ESO, van idear un concurs entre els diferents hotels de la província de Tarragona, amb l’objectiu de reduir el seu consum elèctric i fer-los més eficients energèticament.

FIRST LEGO League (FLL) és un programa internacional que té com a objectiu despertar l’interès per la ciència i la tecnologia entre els joves. Està dirigida a alumnes d’entre 10 i 16 anys i pensada per a que treballin en equips, com a fórmula per a apostar per l’aprenentatge significatiu i cooperatiu.

Després del bon gust que ens va deixar la participació dels nostres alumnes a la FLL, la robòtica no para, i el dissabte 28 de març l’escola organitza la competició SumoBot Challenge, on participaran equips de diferents escoles de la província i comprovarem quin robot serà el millor al tatami de sumo.

Divendres, dia 21 de febrer, els alumnes de 4t d’ESO i 1r i 2n de BAT han assistit a la representació de l’obra Terra Baixa, a l’Auditori Anton Ribas.

La companyia de teatre ha dividit l’adaptació de l’obra en dotze escenes, que constitueixen l’eix vertebrador de Terra Baixa, per mostrar els conflictes que existeixen entre els tres personatges principals: Manelic, Sebastià i Marta.

Els nens i les nenes de primer hem llegit el nostre primer llibre amb lletra d’impremta: “Roberluxtina i la reunió de les bruixes”.
Per celebrar-ho, la bruixa Titina ha vingut a l’escola i hem celebrat la reunió de les bruixes i els bruixots.
Ens hem inventat unes malifetes terrorífiques!!!

La galeria d'imatges la teniu al clickedu.

COM CADA ANY, EL CARNESTOLTES A L’ESCOLA HA ARRIBAT...I AMB MOLTA GRESCA, A LA LLAR I AL PARVULARI, EL CARNAVAL HEM CELEBRAT!
HEM VOLGUT ENVIAR UN MISSATGE MOLT IMPORTANT:
“EL NOSTRE PLANETA HEM DE CUIDAR!”

La galeria d'imatges la teniu al clickedu.

El passat dimarts 18 de febrer de 2020, els alumnes de 4t d'ESO que cursen l'optativa "Comunica't" van visitar les instal·lacions del diari digital "Tarragona digital" i un estudi de comunicació i disseny gràfica anomenat "Icònic&CO" a Reus. Els estudiants van poder conèixer com funciona la premsa digital, quins són els nous rols de treball del periodisme, com es gestiona la publicitat a Internet, etc. Amb aquests coneixements, van poder crear uns titulars ficticis seguint les regles de la premsa i gravar unes entrevistes que s'havien preparat en un petit estudi de ràdio. A l'estudi de comunicació, en canvi, van conèixer què és el disseny gràfic i quina és la seva finalitat. D'aquesta manera, a posteriori, van poder idear amb grup una campanya sobre un dels seus companys i presentar-la perquè l'altre grup endevinés de qui es tractava.

Accés a la notícia que ha fet el diari sobre la nostra visita: https://tarragonadigital.com/informacio-corporativa/escola-elisabeth-salou-visita-tarragonadigital

Hamlet or not

19 febrer 2020

On Friday 14th February, our 3rd and 4th ESO students attended a production of the English play Hamlet or Not, an adaptation of Shakespeare’s masterpiece, at the Metropol theatre in Tarragona.

Hamlet is an enigmatic and mysterious work in which each character is a master of deception. Hamlet himself is a being in continuous transformation. In him is to be found passion, mocking, enigma and madness. Finally, he will overcome his internal tension and carry out his vengeance for the murder of his father.

Our students had previously worked on William Shakespeare in class in order to maximize their English language and cultural learning experience.

 

Divendres dia 14 de febrer, els alumnes de 3r i 4t d’ESO van assistir a la representació en anglès de l’obra Hamlet or not, basada en l’obra de William Shakespeare, al teatre Metropol de Tarragona.

Hamlet és una obra enigmàtica i misteriosa en la qual cada personatge és un artista de la simulació. El propi Hamlet és un ésser en contínua transformació. En ell caben la passió, la burla, l’enigma i la bogeria. Finalment, Hamlet vencerà la seva tensió interna i complirà la venjança per l’assassinat del seu pare.

Els alumnes havien treballat l’obra de William Shakespeare a classe prèviament, per tal que traguessin el màxim profit de l’obra, l’autor, i de la llengua anglesa.

ENGLISH WEEK dels alumnes de 1r ESO

La setmana del 4 al 7 de febrer els nostres alumnes de 1r d’ESO van gaudir del projecte “Media” dins del nostre programa de la “English Week”. Al llarg d’aquests dies, deixen de banda les seves matèries tradicionals, i treballen, a fons, un projecte íntegrament en anglès.

Els alumnes van treballar des de les 8:30 del matí fins a les 4:30 de la tarda, de dimarts a divendres, guiats i tutoritzats per professionals exclusivament nadius, i van fer una exposició final del seu projecte el divendres a la tarda. La nota d’aquest treball es veurà reflectida al butlletí de notes del segon trimestre del curs.

Estem segurs que els alumnes van gaudir d’aquest projecte i, al mateix temps, van traure un bon profit. Esperem que us hagi engrescat aquesta iniciativa tant com a nosaltres.

1st ESO ENGLISH WEEK

From the 4th to the 7th of February, our 1st ESO students had the great opportunity to experience Media, the project which had been chosen for our English Week this school year. Throughout these days, they forget about their traditional subjects and their books to work on a project exclusively in English.

Students worked from 8:30 in the morning to 4:30 in the afternoon, from Tuesday to Friday, guided and tutored by native teachers from Home to Home. They concluded their work with the oral presentations of their final projects on Friday afternoon.

This project will be given a mark in the students’ second term reports.We witnessed our students learning day by day practicing their English, and enjoying themselves at the same time. We think they made the most of the experience.

Well done!

Un grup de 15 alumnes de l'escola St Barts a Newbury del R.U. han passat una setmana entre nosaltres, dins del ja tradicional programa d'intercanvi d'alumnes entre els dos centres educatius.

Dins del programa d'activitats, moltes dins l'escola, que tenien programat en destacarem les visites a Miravet, Barcelona i Tarragona. Tammbé van fer una visita a l'Ajuntament de Salou on van ser rebuts per les autoritats.

El dimarts 10 de desembre les classe de 4t de primària hem anat al Teatre Auditori de Salou per gaudir d’una obra de teatre que tractava sobre la seguretat vial i la importància de les senyals de trànsit. Hem rigut molt i ens ho hem passat pipa!

El dilluns 20 de gener, els alumnes de 1r d’ESO van poder gaudir de la visita de l’escriptor Fernando Lalana, amb qui van poder parlar sobre el llibre Mande a su hijo a Marte, i sobre altres qüestions relatives al món de l’escriptura i la literatura.

2n TRIMESTRE 2019-20

 

 

 

 

El divendres 10 de gener, els alumnes de 1r i 2n d’ESO van assistir a la representació de l’obra Lazarillo de Tormes, a l’Auditori Diputació de Tarragona.

La funció va fer un repàs de la vida de Lazarillo de Tormes i de les seves fortunes i adversitats.

Arriba la Festa Major de Salou!
Els més petits de l’escola (Formigues) pintem la Mulassa amb pintura i els nens i les nenes de P-1 (Ànecs i Oques) anem a l’auditori de l’escola a veure la geganta Elisabeth.
Els nens i les nenes de P-2 (Girafes i Elefants), de P-3 (Cargols, Tortugues i Marietes), de P-4 (Dau, Baldufa i Parxís), de P-5 (Cel, Mar i Terra) anem al TAS a veure els diferents elements de la nostra Festa Major.
Quins gegants més grans i bonics que tenim a Salou! El Pantabrut, el Xaloc, el Jaume I i la Violant, la Mª del Mar i el Ramon, el Pepot i la Nena i per acabar, la Gralleta .
Veiem els capgrossos i els vestits dels diferents balls del seguici. Visca la Festa Major!
També veiem la Morena que porta els xumets que li porten els nens i les nenes i la Mulassa, que sentim com repiquen els picarols avisant que ja s’apropa.
Tots els nens i les nenes hem gaudit fent aquesta sortida. Som molt valents i valentes i estem desitjant veure’ls al carrer!
Bona Festa Major!

La galeria d'imatges la teniu al clickedu.

Destaquem

Presentació

pic1

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Educació de 0 a 18 anys

Avís legal
Política de privacitat de dades
Política de Cookies

 

Escola Elisabeth

mapa-cole

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Escola consolidada. Ensenyament de Qualitat

On està l'escola

mapa

Estem a Salou, Tarragona
C / Miquel Martí i Pol, 1
43840

Veure situació en mapa

Contacti amb nosaltres

Administració       977 38 38 51
Ed. Primària          977 38 38 51
Ed. Infantil             977 38 38 51
Ed. Secundària     977 38 38 51
Batxillerat              977 38 38 51

Fax                         977 38 33 30

Contactar per email
secrea@escolaelisabeth.com

preview ISO 9001 Bureau Veritas