REVISTA INFORMATIVA de l’escola per aquest curs 2019-2020

3952 vegades

Benvolgudes famílies,


Com cada inici de curs, us fem arribar aquells aspectes organitzatius que cal que tingueu presents pel proper curs escolar 2019-2020. Al mateix temps us agrairem una lectura atenta de les pàgines centrals, dels aspectes pedagògics significatius que us remarquem en aquest llibret informatiu i dels canvis organitzatius més importants per aquest nou curs que iniciarem.

Durant el curs escolar 19–20 l’Escola Elisabeth continua el desplegament de la tercera línia educativa a l’etapa Secundària.

El creixement vegetatiu anual ens ha permès portar a terme la implantació d’aquesta tercera línia analitzant en cada moment les oportunitats que el creixement ens oferia per dur a terme noves pràctiques educatives encaminades a millorar el Projecte Educatiu que el nostre centre docent representa.

Consolidar l’excel·lència i l’organització del projecte educatiu són dos reptes que hem anat treballant durant els últims anys. Per aquest motiu, durant el curs 19-20 continuem apostant per nous projectes pedagògics que pretenen actualitzar el nostre model d’escola. L’aposta decidida de l’Equip Directiu i del Consell Rector, amb la complicitat necessària del claustre de professors, acompanyada d’un intens treball formatiu dels mestres, professors/es i educadors/es que conformen l’equip docent, s’encamina a treballar i estudiar noves metodologies, més actuals i significatives, posant a l’abast dels alumnes els mitjans tecnològics i els recursos necessaris per a què aconsegueixin més capacitat, autonomia i competència.

En els 11 anys que ja portem en el nou complex educatiu, el creixement d’aquest projecte singular, únic en la nostra província i referent en el territori es consolida amb fermesa i qualitat. Ens queda molt per fer i continuarem treballant per als nostres alumnes, per a què a més a més de tenir la millor preparació acadèmica interioritzin aquells valors personals i socials que els ajudaran a ser millors persones i millors ciutadans. Volem donar la benvinguda als nous cooperativistes, als nous alumnes i als nous professors/es esperant de tots el major grau de participació i implicació en el desenvolupament de les activitats que giren al voltant de l’ensenyament educatiu a la nostra escola.
Us desitgem que el curs escolar 2019-2020 compleixi totes les vostres expectatives.

 

Destaquem

Presentació

pic1

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Educació de 0 a 18 anys

Avís legal
Política de privacitat de dades
Política de Cookies

 

Escola Elisabeth

mapa-cole

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Escola consolidada. Ensenyament de Qualitat

On està l'escola

mapa

Estem a Salou, Tarragona
C / Miquel Martí i Pol, 1
43840

Veure situació en mapa

Contacti amb nosaltres

Administració       977 38 38 51
Ed. Primària          977 38 38 51
Ed. Infantil             977 38 38 51
Ed. Secundària     977 38 38 51
Batxillerat              977 38 38 51

Fax                         977 38 33 30

Contactar per email
secrea@escolaelisabeth.com

preview ISO 9001 Bureau Veritas