Hemeroteca

Escola Elisabeth Salou

UN NADAL DIFERENT

Aquest any les nostres vides s’han vist trasbalsades per la pandèmia del coronavirus i hem pogut adonar-nos que tots, sense cap excepció, érem vulnerables. Al mateix temps, però, també hem pogut constatar com empitjoraven enormement les circumstàncies d’aquelles persones i famílies que ja es trobaven anteriorment en aquesta situació de vulnerabilitat.

La crida que vol fer l’escola Elisabeth enguany a tots aquells que en formem part, alumnes i famílies, docents i personal divers, va orientada al fet que assumim, en aquest proper Nadal que s’acosta, que som un col·lectiu dels més afortunats en relació a d’altres que ho estan passant molt malament, amb carències de tota mena. Cal, en consciència, que contribuïm en la mesura de les nostres possibilitats a ajudar aquestes persones.

Per aquest motiu i com en edicions anteriors, procedirem durant la setmana del 14 al 18 de desembre, a la recollida d’ ALIMENTS a les dependències de l’escola, material que canalitzarem posteriorment a través de les entitats CÀRITAS SALOU i ELUZAI.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració!

Llegir 1323 vegades

L'escola a les Xarxes

Documentació Pública

Documentació Pares

Si vol accedir a les fotos i contingut per a pares, pot Identificar-se aquí. ( Usuari i clau Clickedu )