COLÒNIES ESTIU 2023 A SERINYÀ

Lloc

Casa de Colònies Els Refugis (Serinyà) – www.elsrefugis.com

Data

Del 3 al 9 de juliol

De 1r de Primària a 1r d’ESO

Places

120 places

Casa (alumnes de 1r a 5è de primària)

Tendes (alumnes de 6è de primària i 1r d’ESO)

En el cas de 1r i 2n de primària s’avaluarà conjuntament amb la família l’autonomia dels alumnes un cop realitzades les convivències.

Reunió informativa

Tindrà lloc el dimecres 26 d’abril, a les 17.15, a l’auditori Anton Ribas on es farà una presentació de l’activitat i la casa.

Preu

430€ - pagament complet en el moment de la inscripció

Informació d’interès

La inscripció i pagament serà a través de la web (us informarem amb antelació). Recordeu que les places son limitades i un cop fet el pagament només es procediria a la devolució en el cas que hi hagi llista d’espera i es pugui substituir per una altra inscripció.

En el cas que les places estiguin exhaurides en el moment de fer la inscripció, s’obrirà un formulari per poder apuntar-vos a la llista d’espera. Si alguna persona inscrita es dona finalment de baixa, avisarem a les persones inscrites a la llista d’espera (per ordre d’inscripció).

Aquest any tornem a la normalitat i les famílies tindran la possibilitat de recollir als  i les alumnes a la casa de colònies el diumenge 9 de juliol al matí.

Una vegada confirmades totes les places us enviarem informació detallada sobre el viatge, incloent horaris definitius i el material necessari.

Recordeu que només podran procedir a la inscripció aquells socis i sòcies que estiguin al corrent de pagament.

Us esperem!

+Image

L'escola a les Xarxes

Documentació Pública

Documentació Pares

Si vol accedir a les fotos i contingut per a pares, pot Identificar-se aquí. ( Usuari i clau Clickedu )