El dia a dia

ELS NENS I NENES DE PARVULARI ADOPTEM UN MONUMENT!

Els nens i nenes de parvulari adoptem un monument!
P-3 “A Pau Casals”
P-4 “El Pescador”
P-5 “La Torre Vella”
Ens ho hem passat molt bé!
Marieta, Cargol, Tortuga, Dau, Baldufa, Parxís, Mar, Terra i Cel.

La galeria d'imatges la teniu al clickedu.

We are happy to inform that last week diplomas were handed out to students who had taken the Cambridge examinations last year.

We’d like to congratulate them on their achievements!

Last week we welcomed our new language assistant to the school. Her name’s Karen and she was born in Uganda. She has also lived in England for 20 years.

She is a student at a university in Bristol too!

She’ll be helping our primary, secondary and BAT students with their oral skills in order to prepare them for Cambridge examinations.

Last week we welcomed our new language assistant to the school. Her name’s Karen and she was born in Uganda. She has also lived in England for 20 years.

She is a student at a university in Bristol too!

She’ll be helping our primary, secondary and BAT students with their oral skills in order to prepare them for Cambridge examinations.

Benvinguts al nou curs escolar!

El primer dia de curs, alumnes de 4t d'ESO, han creat un mural amb les fotografies realitzades als grups de Secundària i Batxillerat.

El mural el podeu veure exposat al passadís de l'escola.

#totsigualstotsdiferents

Un any més l'escola Elisabeth ha estat present en els actes que s'han portat a terme a Salou per celebrar la Diada Nacional de Catalunya. Juntament amb una cinquantena d'entitats, la nostra escola ha participat en la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova.

El dijous 15 de juny va tenir lloc a l’Auditori de l’escola l’acte d’acomiadament de la XXIa promoció d’alumnes que han finalitzat l’etapa de Secundària.

L'acte va ser conduit pes tutors de les dues classes, Sr. Xavier Creus i Sr. Eduard Gràcia, va començar amb la salutació del director de l’escola Sr. Enric Masià, amb la participació de la presidenta de la Cooperativa Sra. Ana Salvia es van lliurar uns detalls a tots els alumnes que es graduaven i, amb la intervenció de la cap d’estudis Sra. Montserrat Molas reconeixent aquells alumnes que més han destacat de la promoció es va tancar la primera part de l’acte.

Seguidament l'alumne Yan Shchasnovich va interpretar amb guitarra la cançó “Se ela preguntar” de l’autor Dilermando Reis, van seguir les interpretacions dels grups d’alumnes de 4t d’ESO A i de 4t d'ESO B que van interpretar respectivament un “rap” i un “remix” preparats especialment per l’ocasió.

Per últim es va projectar un recull de records fotogràfics dels alumnes de la promoció.

A l’espai Àgora es va servir un refrigeri com a cloenda a la celebració.

Dijous 25 de maig, l’Ekane Vicuña i la Laura Girón, alumnes de 4t d’ESO, van assistir a l’acte de lliurament dels premis del concurs literari Ficcions a La Pedrera de Barcelona, ja que van ser escollides entre els 140 finalistes dels gairebé tres mil participants.

Aquest certamen té per objectiu promoure l’ús literari del català i engrescar l’alumnat a gaudir de l’escriptura com si d’un joc es tractés.

Ens fa molta il·lusió que les nostres alumnes hagin quedat finalistes en aquest concurs. Enhorabona, Ekane i Laura!

El passat dia 8 de maig vam visitar les Coves de la Font Major. Ens vam endur moltes experiències, entre elles com fer una veritable cabana! Amb alguns pals i pells de cavall vam construir autèntiques cabanes prehistòriques!

La galeria d'imatges la teniu al clickedu.

El divendres 5 de maig els alumnes de 5è de Primària, les classes “Garbí” i “Xaloc”, han participat en la VII Jornada del Joc Cooperatiu. Aquesta diada ha estat organitzada per un ampli col·lectiu d'escoles cooperatives juntament amb la nostra, en l'àmbit de tota Catalunya.
Els objectius que es volen assolir amb aquesta jornada són: potenciar el joc cooperatiu, fomentar actituds de respecte vers els altres i l’entorn, potenciar la relació amb alumnes d’altres centres, donar a conèixer habilitats i destreses bàsiques davant el joc i aprendre a gestionar la resolució de conflictes de manera dialogada.
Des de fa set anys l’escola participa en aqueta trobada; un record inoblidable per a tots els que gaudeixen d’aquesta experiència!

La galeria d'imatges la teniu al clickedu.

Els alumnes de les classes de Xaloc i Garbí, de 5è del Cicle Superior, han llegit, aquest segon trimestre, el llibre “La faraona barbuda” de l’Enric Lluch. En ell s’explica la història d’una faraona que realment va existir en l’època dels faraons, i les diferents aventures que va haver de passar quan va començar el seu regnat.
Aquest dilluns 18 ens ha visitat l’escriptor i ens ha fet una xerrada sobre el seu treball i el recull històric que va dur a terme per fer el llibre. El seu objectiu, en aquest llibre, era donar a conèixer la forma de vida dels egipcis: costums, comerç, creences..., en un to d’humor. Ha estat una visita molt entretinguda i interessant!!

La galeria d'imatges la teniu al clickedu.

Un grup d’alumnes d’una de les tres cooperatives d’alumnes que hi ha constituïdes a l’escola guanya el concurs del logotip per representar la Federació de Cooperatives d’alumnes de Catalunya.

A l’escola hi ha constituïdes tres cooperatives d’alumnes, dues creades en el marc de l’optativa Fem la Nostra Empresa i l’altra dins la matèria d’informàtica. Les tres són membres de la Federació de Cooperatives d’alumnes de Catalunya.

El dia 18 de maig es va dur a terme la Segona Assemblea de Cooperatives d’Alumnes i un dels punts del dia era la votació del logotip que representés la federació. Doncs bé, un dels logotips presentat per la cooperativa de l’escola Radioactive Economy SCCL va ser el guanyador i, per tant, serà aquest logotip qui representi a la federació.

Ahir divendres 26 de maig va tenir lloc a l’Auditori de l’escola l’acte d’acomiadament de la vuitena promoció de Batxillerat, “Amazònia” 2015-2017.

Van presidir l’acte el director de l’escola, Sr. Enric Masià, i la presidenta de la SCCL Escola Elisabeth Sra. Anna Salvía, que van dirigir unes paraules als presents on van felicitar els estudiants tot encoratjant-los a afrontar els reptes de futur amb els valors propis de l’Elisabeth. A continuació el “padrí” de la promoció, honor que en aquesta ocasió ha recaigut en el Sr. Xavier Guardià Llobet, va adreçar unes encoratjadores paraules als protagonistes de la nit.

Destacarem dins de les diferents parts de l’acte el lliurament de premis als estudiants amb millors Treballs de Recerca, millors Expedients Acadèmics i amb millors Trajectòries de Superació i Progrés. L’Anastàsia Baranova, en representació dels seus companys, va dirigir un simpàtic parlament als assistents.

La participació musical la van posar les actuacions dels alumnes, la Patrícia Valencia i la Carla Carbonell que van interpretar la cançó “Milion reasons” de Lady Gaga, en Joan Orteu va tocar al piano “Nocturn de Chopin” i, per finalitzar, tots els alumnes van intervenir en un número musical amb coreografia.

A la cloenda, tots els assistents en peu vam cantar l’himne de l’escola “Si hagués un món” de Rahmon Roma.

A l’ Àgora es va descobrir la placa commemorativa del pas per l’escola dels alumnes de la vuitena promoció 2015-2017 on es va servir un refrigeri a tots els assistents.

Felicitats a tots els alumnes de batxillerat integrants de la vuitena promoció “Amazònia” 2015-2017 de l’escola Elisabeth.

Per celebrar plegats tots els alumnes i professors de l’escola aquest esdeveniment vam organitzar una flashmob al pati de l’escola.

L’objectiu principal era la celebració d’un acte en que participéssim tota la comunitat educativa i que servis de record d’aquest aniversari, amb el vídeo que es penjarà a la web de l’escola i la samarreta commemorativa.

El passat 9 de març les classes de Planetes, Satèl·lits i Estels vam anar a les mines de Bellmunt del Priorat per veure com vivien i treballaven els miners a finals del segle XX i poder aprendre sobre els minerals i els seus usos. Fins i tot vam trobar minerals, quina passada!!!

La galeria d'imatges la teniu al clickedu.

Destaquem

Gràcies Josep Maria

Coincidint amb l’últim dia de juny de 2017 es va celebrar l’acte d’acomiadament d’un apreciat professor de l’escola. En Josep Maria Raventós deixa una llarga i plena vida laboral dedicada a l’escola…

Acomiadament de la vuitena promoció de Batxillerat “Amazònia”

Ahir divendres 26 de maig va tenir lloc a l’Auditori de l’escola l’acte d’acomiadament de la vuitena promoció de Batxillerat, “Amazònia” 2015-2017. Van presidir l’acte el director de l’escola, Sr.…

Sopar d’exalumnes i professors de l’escola

El passat dissabte 20 de maig va tenir lloc el sopar d’exalumnes i professors de l’escola. L’esdeveniment forma part dels programats aquest curs per celebrar els cinquanta anys de vida de l’escola…

Presentació

pic1

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Educació de 0 a 18 anys

 

Escola Elisabeth

mapa-cole

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Escola consolidada. Ensenyament de Qualitat

On està l'escola

mapa

Estem a Salou, Tarragona
C / Miquel Martí i Pol, 1
43840

Veure situació en mapa

Contacti amb nosaltres

Administració       977 38 38 51
Ed. Primària          977 38 38 51
Ed. Infantil             977 38 38 52
Ed. Secundària      977 38 48 15
Batxillerat              977 38 48 15

Fax                          977 38 33 30

Contactar per email
secrea@escolaelisabeth.com

9001-ENAC-petit