Imprimir aquesta pàgina

Servei d'acollida

8782 vegades

Servei d'acollida matinal a la Llar d'Infants

Adreçat als alumnes de la Llar d'Infants que necessitin el servei d'acollida, de 7:45 a 9:00 hores.
Lloc: a la mateixa Llar d'Infants.

Servei d'acollida matinal a Educació Infantil i Cicle Inicial.

Adreçat als alumnes d'Educació Infantil i Cicle Inicial de Primària que necessitin el servei d'acollida, de 7:45 a 9:00 hores.
Lloc: al menjador petit de l'escola, darrera d'Administració.

Servei d'acollida matinal al Cicle Mitjà, Cicle Superior i ESO.

Adreçat als alumnes del Cicle Mitjà, Superior d'Educació Primària i ESO que necessitin el servei d'acollida, de 8:00 a 9:00 hores.
Lloc: a la Biblioteca.

Servei d'acollida-espera de tarda.

Adreçat als alumnes de la Llar d'Infants, Parvulari i Cicle Inicial de Primària que per motius diversos hagin d'esperar l'arribada dels seus pares quan finalitza la jornada escolar. Aquest servei no s'allargarà més enllà de les 18 hores.

Lloc: a la Llar d'Infants de l'escola.

Cal que les famílies comuniquin, a la Secretaria del centre, la seva intenció d'utilitzar el servei tan aviat com sigui possible, per poder organitzar-lo de manera adequada.

 

L'alumnat d'Infantil o Primària que tingui un germà o germana a ESO o BAT, podrà utilitzar gratuïtament el servei d'acollida, a partir de les 8:20h, hora d'entrada del germà o germana gran.

A les 16:30h, l'alumnat d'ESO que hagi d'esperar la sortida d'un germà o germana d'Infantil o Primària haurà d'anar a la Biblioteca de l'escola on podrà romandre fins a les 17h, moment de la sortida dels alumnes d'Infantil i Primària.