Servei de menjador

12179 vegades

 

En aquest cur escolar 2019-20 la gestió del servei de cuina de l'escola Elisabeth serà a càrrec de l'empresa CUINA GESTIÓ S.I. El servei de menjador ofereix cuina pròpia i de qualitat. L'inici del servei coincideix amb el primer dia de classe i finalitza amb el seu acabament, excepte per als alumnes de la Llar d'Infants, que tenen continuïtat fins al dia 30 de juny.

Durant els dies de la venda de llibres (5, 6 i 7 de setembre), les famílies hauran d'omplir un full d'inscripció al menjador per al curs 2019-20, en una taula que hi haurà habilitada per a aquesta finalitat. En cas de que l'alumne/a tingui alguna al·lèrgia o intolerància es comunicarà a les persones que es trobaran a la taula i hauran d'aportar obligatòriament el certificat mèdic que correspongui en el moment de la inscripció. El menú no contemplarà opcions personals ni adaptacions per motius religiosos i/o culturals. 

La inscripció al menjador escolar serà la base sobre la qual es farà la facturació mensual. Amb la finalitat de donar un bon servei i garantir la millor qualitat dels productes, les absències o modificacions sobre el llistat de fixes o eventuals s'haurà de comunicar a la secretaria del centre abans de les 9:15 hores del mateix dia . En cas de no fer.ho abans d'aquest horari, es facturarà igualment el servei.  

Els pares i alumnes d'Educació Infantil, Primària, ESO i Batxillerat poden consultar a Intranet, a començament de cada mes, la llista amb la relació de menús, segons l'estació anual.  Cada dia es passa un control de seguiment del menjador. 

Els alumnes lactants de la Llar d'Infants tindran un menú triturat setmanal que contempla la idoneïtat dels productes d'acord amb l'edat dels més petits.

També es contempla l'atenció els alumnes amb qualsevol trastorn alimentari, prèvia notificació mitjançant informe mèdic.

Per a qualsevol consulta o incidència referent al Servei de menjador en general, dirigiu-vos a la secretaria del centre per a que en facin la derivació que correpongui segons la incidència que vulgueu notificar.

Per a un bon funcionament, cada grup d'alumnes disposa segons el nivell, d'un monitor/a qualificat per atendre'ls a l'hora de dinar i de l'esbarjo. Tota aquesta tasca és supervisada per la Direcció i la persona responsable dels serveis escolars, Sr. Emilio Lucas. 

Galeria d'imatges

Destaquem

Presentació

pic1

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Educació de 0 a 18 anys

Avís legal
Política de privacitat de dades
Política de Cookies

 

Escola Elisabeth

mapa-cole

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Escola consolidada. Ensenyament de Qualitat

On està l'escola

mapa

Estem a Salou, Tarragona
C / Miquel Martí i Pol, 1
43840

Veure situació en mapa

Contacti amb nosaltres

Administració       977 38 38 51
Ed. Primària          977 38 38 51
Ed. Infantil             977 38 38 51
Ed. Secundària     977 38 38 51
Batxillerat              977 38 38 51

Fax                         977 38 33 30

Contactar per email
secrea@escolaelisabeth.com

preview ISO 9001 Bureau Veritas