El jardí del Teacher Nick

1838 vegades

Aquest dijous es va realitzar un petit homenatge a la figura del nostre Teacher Nick, que ens va deixar ara ja fa un any. Va ser un homenatge discret i íntim amb la família, però creiem que tota la comunitat ha de participar del sentiment que allà vam expressar.

Creiem que la memòria col·lectiva és important, sobre tot en totes aquelles coses que fan un bé grupal. I en Nick estimava i representava moltes d'aquelles coses que considerem pilars en la nostra escola: La creativitat, la empatia, l'estima pels altres i, molt especialment, per la natura i el medi que ens envolta. I és per això que creiem que ell i el que representava han de quedar presents en la memòria col·lectiva d'aquesta escola.

En Nick, entre d'altres moltes coses, buscava múltiples vies per expressar totes aquestes inquietuds, i una d'aquestes vies era escriure. Volem parafrasejar un fragment de la introducció d'un llibre seu com a mostra de tot això:

"what is our soul mission?

I think and feel that at some point in our life if we are lucky, we have an inner spiritual awakening. A time when we look back at what we have done, where we have been and give deep throught to what direction we are going in and what direction we would like to go in. The traumas of our own personal life's experiences can and often have an influence on the road or path we choose to follow. We may choose to help those that still suffer from the affliction we once had or choose to help people avoid what we suffered from."

És per tot això que volem fer aquest petit homenatge deixant constància de la voluntat i necessitat de que el nom d'en Nick i els valors que representava formin part de l'escola, i que la seva petjada perduri amb el temps.

El jardí del Nick serà la representació constant d'aquesta petjada a la nostra escola.

Podeu escriure unes paraules per la familia al blog de l'escola:

https://recordteachernick.wordpress.com/2021/04/25/us-convidem-a-participar-en-aquest-petit-acte-podeu-escriure-aqui/

gràcies

Destaquem

Presentació

pic1

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Educació de 0 a 18 anys

Avís legal
Política de privacitat de dades
Política de Cookies

 

Escola Elisabeth

mapa-cole

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Escola consolidada. Ensenyament de Qualitat

On està l'escola

mapa

Estem a Salou, Tarragona
C / Miquel Martí i Pol, 1
43840

Veure situació en mapa

Contacti amb nosaltres

Administració       977 38 38 51
Ed. Primària          977 38 38 51
Ed. Infantil             977 38 38 51
Ed. Secundària     977 38 38 51
Batxillerat              977 38 38 51

Fax                         977 38 33 30

Contactar per email
secrea@escolaelisabeth.com

preview ISO 9001 Bureau Veritas