Gimcana fotogràfica a 1r BAT

602 vegades

El passat divendres dia 17 de setembre tots el alumnes del primer curs de batxillerat de l’Escola Elisabeth, acompanyats pels seus tutors, van participar en una gimcana fotogràfica on havien de trobar indrets específics de Salou a partir d’unes pistes i fer-s’hi una foto amb l’equip de joc (tots amb mascareta!). Algunes de les pistes de la gimcana, d’un total de deu, eren: Ens recorda l’ofici més antic i emblemàtic de Salou; l’Everest del passeig de Salou; en ple estiu i sense pandèmia, és el laberint més refrescant, etc.

La sortida, a banda del seu caràcter lúdic, perseguia un triple objectiu: crear un clima de germanor entre tots els alumnes de primer de batxillerat de l’escola, establir vincles de confiança i respecte entre alumnes i tutors, i treballar la responsabilitat, l'autonomia i la cooperació. En síntesi, l’objectiu de la sortida és crear el millor ambient possible perquè els alumnes aprofitin al màxim el treball a l’aula, tant a nivell individual com en grup, i puguin millorar les seves estratègies per fer front a la nova etapa d’estudis que acaben de començar.

En general, la sortida es va desenvolupar sense incidents i tant el tutors com els alumnes en fan una valoració positiva. Si més no, estan d’acord que, malgrat s’havia de caminar força, va ser una bona manera d’acabar una primera setmana de curs ben intensa... Per anar-se preparant pel que ha de venir: Bon curs i molta feina!

Finalment, tots van poder constatar que la nostra escola, l’Escola Elisabeth, es troba en un entorn privilegiat, i els alumnes que no coneixen gaire Salou van tenir l’oportunitat de descobrir-ne alguns racons ben macos.

Salou, setembre de 2021

Destaquem

Presentació

pic1

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Educació de 0 a 18 anys

Avís legal
Política de privacitat de dades
Política de Cookies

 

Escola Elisabeth

mapa-cole

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Escola consolidada. Ensenyament de Qualitat

On està l'escola

mapa

Estem a Salou, Tarragona
C / Miquel Martí i Pol, 1
43840

Veure situació en mapa

Contacti amb nosaltres

Administració       977 38 38 51
Ed. Primària          977 38 38 51
Ed. Infantil             977 38 38 51
Ed. Secundària     977 38 38 51
Batxillerat              977 38 38 51

Fax                         977 38 33 30

Contactar per email
secrea@escolaelisabeth.com

preview ISO 9001 Bureau Veritas