Acomiadament de la vuitena promoció de Batxillerat “Amazònia”

1444 vegades

Ahir divendres 26 de maig va tenir lloc a l’Auditori de l’escola l’acte d’acomiadament de la vuitena promoció de Batxillerat, “Amazònia” 2015-2017.

Van presidir l’acte el director de l’escola, Sr. Enric Masià, i la presidenta de la SCCL Escola Elisabeth Sra. Anna Salvía, que van dirigir unes paraules als presents on van felicitar els estudiants tot encoratjant-los a afrontar els reptes de futur amb els valors propis de l’Elisabeth. A continuació el “padrí” de la promoció, honor que en aquesta ocasió ha recaigut en el Sr. Xavier Guardià Llobet, va adreçar unes encoratjadores paraules als protagonistes de la nit.

Destacarem dins de les diferents parts de l’acte el lliurament de premis als estudiants amb millors Treballs de Recerca, millors Expedients Acadèmics i amb millors Trajectòries de Superació i Progrés. L’Anastàsia Baranova, en representació dels seus companys, va dirigir un simpàtic parlament als assistents.

La participació musical la van posar les actuacions dels alumnes, la Patrícia Valencia i la Carla Carbonell que van interpretar la cançó “Milion reasons” de Lady Gaga, en Joan Orteu va tocar al piano “Nocturn de Chopin” i, per finalitzar, tots els alumnes van intervenir en un número musical amb coreografia.

A la cloenda, tots els assistents en peu vam cantar l’himne de l’escola “Si hagués un món” de Rahmon Roma.

A l’ Àgora es va descobrir la placa commemorativa del pas per l’escola dels alumnes de la vuitena promoció 2015-2017 on es va servir un refrigeri a tots els assistents.

Felicitats a tots els alumnes de batxillerat integrants de la vuitena promoció “Amazònia” 2015-2017 de l’escola Elisabeth.

Destaquem

Presentació

pic1

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Educació de 0 a 18 anys

Avís legal
Política de privacitat de dades
Política de Cookies

 

Escola Elisabeth

mapa-cole

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Escola consolidada. Ensenyament de Qualitat

On està l'escola

mapa

Estem a Salou, Tarragona
C / Miquel Martí i Pol, 1
43840

Veure situació en mapa

Contacti amb nosaltres

Administració       977 38 38 51
Ed. Primària          977 38 38 51
Ed. Infantil             977 38 38 51
Ed. Secundària     977 38 38 51
Batxillerat              977 38 38 51

Fax                         977 38 33 30

Contactar per email
secrea@escolaelisabeth.com

9001-ENAC-petit