Calendari d'activitats 50 aniversari

3678 vegades

L’Escola Elisabeth celebra, el curs 2016-2017, els 50 anys del seu naixement.

A Salou, són els anys d’un fort creixement urbanístic, motivat per l’inici del turisme. L’augment de població i la falta d’infraestructures culturals i educatives portarà a una senyora, la Carme Amat, establerta a Salou, propietària d’un hotel, sensible a la cultura i a la recerca de solucions als problemes del moment, a crear una escola d’acord amb un grup de  famílies que volien un model educatiu diferent, centrat en les tradicions i la cultura catalana, en què el contacte amb la natura, i els valors i la sensibilitat per la infància, en fossin els eixos vertebradors.

 

Sense quasi adonar-nos-en, aquesta iniciativa ha anat fent camí i va passar d’establir-se en locals de lloguer (xalets), a construir una escola amb l’ajuda dels pares que van apostar per aquest projecte, que fou i és l’Elisabeth, amb la constitució d’una cooperativa de pares, que va ajudar a superar obstacles i a arribar fins avui dia. L’Escola Elisabeth ha passat d’uns pocs alumnes a més dels mil actuals, i encara està desplegant una tercera línia d’ensenyament.

 

L’èxit d’aquesta permanència i constant creixement l’hem de buscar en la tasca dels pares, per mantenir aquest model d’escola, i els professionals de l’ensenyament que, amb mestria, l’han prestigiada, en conserven els valors originals i la fan estar en constant evolució pedagògica, a l’alçada de cada moment cultural i social.

 

Volem felicitar a tots aquells milers de pares i mares, alumnes, professors i personal no docent que han fet possible aquesta realitat, que avui és l’Escola Elisabeth, i convidar-los a gaudir de les activitats programades, perquè estan dedicades especialment a ells.

 

 

 

 

 

 

calendari

 

 

Destaquem

Presentació

pic1

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Educació de 0 a 18 anys

Avís legal
Política de privacitat de dades
Política de Cookies

 

Escola Elisabeth

mapa-cole

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Escola consolidada. Ensenyament de Qualitat

On està l'escola

mapa

Estem a Salou, Tarragona
C / Miquel Martí i Pol, 1
43840

Veure situació en mapa

Contacti amb nosaltres

Administració       977 38 38 51
Ed. Primària          977 38 38 51
Ed. Infantil             977 38 38 51
Ed. Secundària     977 38 38 51
Batxillerat              977 38 38 51

Fax                         977 38 33 30

Contactar per email
secrea@escolaelisabeth.com

preview ISO 9001 Bureau Veritas