Servei de menjador

3866 vegades

 

El servei de menjador ofereix cuina pròpia i de qualitat. L'inici del servei coincideix amb el primer dia de classe i finalitza amb el seu acabament, excepte per als alumnes de la Llar d'Infants, que tenen continuïtat fins al dia 30 de juny.

Els nois i les noies d'Educació Primària, ESO i Batxillerat que es queden habitualment a dinar, notificaran la seva inscripció al servei de menjador escolar durant la primera setmana de curs. Les variacions respecte a la inscripció inicial es realitza diàriament en el moment de passar llista a classe a les 9 del matí. Els alumnes de Llar d'Infants i d'Educació Infantil ho notificaran per escrit a la seva tutora.

Els pares i alumnes d'Educació Infantil, Primària, ESO i Batxillerat poden consultar a la Intranet, cada inici de mes, la relació de menús segons l'estació anual. Segons l'edat, cada dia es passa un control de seguiment del menjador.

Els alumnes lactants de la Llar d'Infants tindran un menú triturat setmanal que contempla la idoneïtat dels productes d'acord amb l'edat dels més petits.

També es contempla l'atenció als alumnes amb qualsevol trastorn alimentari, previ informe mèdic i notificació a la Direcció del Centre.

Per a qualsevol consulta referent al Servei de menjador en general, dirigiu-vos a la responsable d'aquest servei, la Sra. Rosa Gómez de l'empresa Grup TENO, al Director de l'escola i/o als Coordinadors de les Etapes.

Per a un bon funcionament, cada grup d'alumnes disposa segons el nivell, d'un monitor/a qualificat per atendre'ls a l'hora de dinar i de l'esbarjo. Al menjador de l'escola es fomenten els bons hàbits a taula. Tota aquesta tasca és supervisada per la Direcció i l'empresa Grup TENO.

Galeria d'imatges

Destaquem

Presentació del conte "Petita història de l'Escola Elisabeth"

Avui s'ha presentat als alumnes el conte de la història de l'escola escrit per la Rosa Ferré, l'Araceli López i la Fina Satorras i il·lustrat per la Pilarín Bayés. Les autores conjuntament amb la…

6a edició del torneig FLL

El dissabte dia 4 de febrer va tenir lloc al Palau Firal i de Congressos de Tarragona el torneig provincial anual de la First Lego League (FLL'17) organitzat per l'Escola Tècnica Superior…

1r torneig de Nadal del videojoc

El videojoc creat l'any passat pels alumnes de 3r d'ESO acaba de ser publicat. Per celebrar-ho han preparat un torneig de Nadal. Tant si voleu practicar per participar o només voleu passar una bona…

XXX Taller de Ciència i Experimentació

Benvolguts pares: Enguany la Setmana de la Ciència i Experimentació de l’escola compleix trenta anys des de la seva primera edició. A Catalunya existeix una experiència similar més jove que rep el…

Presentació

pic1

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Educació de 0 a 18 anys

 

Escola Elisabeth

mapa-cole

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Escola consolidada. Ensenyament de Qualitat

On està l'escola

mapa

Estem a Salou, Tarragona
C / Miquel Martí i Pol, 1
43840

Veure situació en mapa

Contacti amb nosaltres

Administració       977 38 38 51
Ed. Primària          977 38 38 51
Ed. Infantil             977 38 38 52
Ed. Secundària      977 38 48 15
Batxillerat              977 38 48 15

Fax                          977 38 33 30

Contactar per email
secrea@escolaelisabeth.com

9001-ENAC-petit