SummerCamp2

Servei de menjador

6019 vegades

 

El servei de menjador ofereix cuina pròpia i de qualitat. L'inici del servei coincideix amb el primer dia de classe i finalitza amb el seu acabament, excepte per als alumnes de la Llar d'Infants, que tenen continuïtat fins al dia 30 de juny.

Els nois i les noies d'Educació Primària, ESO i Batxillerat que es queden habitualment a dinar, notificaran la seva inscripció al servei de menjador escolar durant la primera setmana de curs. Les variacions respecte a la inscripció inicial es realitza diàriament en el moment de passar llista a classe a les 9 del matí. Els alumnes de Llar d'Infants i d'Educació Infantil ho notificaran per escrit a la seva tutora.

Els pares i alumnes d'Educació Infantil, Primària, ESO i Batxillerat poden consultar a la Intranet, cada inici de mes, la relació de menús segons l'estació anual. Segons l'edat, cada dia es passa un control de seguiment del menjador.

Els alumnes lactants de la Llar d'Infants tindran un menú triturat setmanal que contempla la idoneïtat dels productes d'acord amb l'edat dels més petits.

També es contempla l'atenció als alumnes amb qualsevol trastorn alimentari, previ informe mèdic i notificació a la Direcció del Centre.

Per a qualsevol consulta o incidència referent al Servei de menjador en general, dirigiu-vos a la secretaria del centre per a que en facin la derivació que correpongui segons la incidència que vulgueu notificar.

Per a un bon funcionament, cada grup d'alumnes disposa segons el nivell, d'un monitor/a qualificat per atendre'ls a l'hora de dinar i de l'esbarjo. Tota aquesta tasca és supervisada per la Direcció i la persona responsable dels serveis escolars, Sra. Mònica Montalvo. 

Galeria d'imatges

Destaquem

És important que l’alumne lideri el seu aprenentatge

Per presentar-me puc dir que sóc professor de l’escola i, per ser una mica més explícit, puc afegir que sóc dels veterans i que el meu àmbit de treball es centra en les matèries de la química i les…

Èxit dels equips de l’escola a la FIRST LEGO League 2018

“Preparats, llestos, ja! Submergiu-vos a la temporada 2017/2018 HYDRO DYNAMICS i apreneu-ho tot sobre el cicle humà de l’aigua- on i com trobar-la, transportar-la, fer-la servir i com disposar…

La necessitat d’innovar per adaptar-se al món actual

Fa poc va aparèixer la notícia que Tesla, fabricant d’automòbils elèctrics a Califòrnia, té un valor econòmic en Borsa superior al gegant nord-americà de l’automobilisme General Motors, malgrat que…

Trenta-unè Taller de la Ciència i Experimentació

Benvolguts pares, Com cada mes de novembre des de fa 31 anys totes les etapes de l’escola participen d’un seguit d’activitats, eminentment manipulatives, al voltant d’un tema relacionat amb la…

Presentació

pic1

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Educació de 0 a 18 anys

 

Escola Elisabeth

mapa-cole

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Escola consolidada. Ensenyament de Qualitat

On està l'escola

mapa

Estem a Salou, Tarragona
C / Miquel Martí i Pol, 1
43840

Veure situació en mapa

Contacti amb nosaltres

Administració       977 38 38 51
Ed. Primària          977 38 38 51
Ed. Infantil             977 38 38 52
Ed. Secundària      977 38 48 15
Batxillerat              977 38 48 15

Fax                          977 38 33 30

Contactar per email
secrea@escolaelisabeth.com

9001-ENAC-petit