Parvulari (3-6 anys)

3917 vegades

Projecte educatiu

El reconeixement de ser ells mateixosinstalacions-escola-salou101

- Ajudar els infants en la construcció d'una imatge positiva d'ells mateixos.
- Promoure l'educació de l'autoestima i l'afany de superació.
- Fomentar la responsabilitat personal i comunitària.
- Vetllar pel procés de socialització.
- Treballar els fonaments de lectoescriptura.

Objectius d'aprenentatge

 • Comprendre les intencions comunicatives d'altres infants i persones adultes i expressar-se mitjançant la paraula, el gest i el joc.

 • Aprendre amb i a través dels altres, gaudir de la relació i integrar-se en el grup establint relacions afectives positives amb actituds d'empatia i col·laboració, i intentant resoldre conflictes de manera pacífica.

 • Desenvolupar habilitats de comunicació, expressió i representació per mitjà dels llenguatges corporal, verbal, gràfic, musical, audiovisual i plàstic. Iniciar el procés d'aprenentatge de la lectura i l'escriptura, de les habilitats matemàtiques bàsiques i de l'ús de les tecnologies de la informació i de la comunicació.

 • Aprendre i gaudir de l'aprenentatge, pensar i crear, qüestionar-se coses, fer-les ben fetes, plantejar i acceptar la crítica, i fer créixer el coneixement de forma cada vegada més estructurada.

 • Iniciar l'infant en el coneixement de la llengua anglesa mitjançant el joc i les cançons.

Què fem

 • Bits d'intel·ligència

  Els anomenats "bits d'intel·ligència" formen part d'un programa creat per Glenn Doman, un programa que serveix per augmentar el vocabulari del nen i augmentar així, la seva capacitat intel·lectual i d'atenció.

  Racons

  Permeten organitzar l'aula en petits grups, Els nens i les nenes aprenen a treballar en equip, a col·laborar i a compartir coneixements. Els racons potencien la iniciativa dels nens i el sentit de responsabilitat.

  Tallers Interaula

  Els tallers són una oportunitat d'assistir i interactuar en una situació dinàmica amb la finalitat de permetre a cada infant exercir, adaptar, desenvolupar el conjunt de les seves capacitats i potenciar el treball cooperatiu tant amb els alumnes com amb les diferents mestres del cicle. Amb els tallers també pretenem que hi hagi un alt grau de relació i sociabilitat dels infants, fet que considerem important en una escola de tres línies com la nostra. És per això que a cada grup de taller s’hi barregen, de manera equilibrada, els alumnes dels tres grups.

  pic1 pic2

  Treball per projectes

  El treball per projectes és una manera d'organitzar les activitats d'ensenyament-aprenentatge a l'aula. S’estudia un tema que els nens i nenes escullen. Es parteix dels coneixements previs que ja tenen sobre aquest tema, es comparteixen i entre tots se’n construeixen de nous. Els projectes es fan per motivar el nen i, a més, ofereixen un aprenentatge funcional i significatiu.

  Anglès

  Partint sempre del joc i la cançó, P3 i P4 realitzen dues sessions setmanals de llengua anglesa amb tot el grup classe i una sessió setmanal amb mig grup.
  P5 realitza dues sessions setmanals de llengua anglesa amb tot el grup classe i una sessió setmanal amb mig grup. A més a més, realitza una sessió setmanal de Plàstica en Llengua anglesa amb mig grup.
  Un mestre nadiu és qui imparteix les classes.

  Informàtica

  S’inicia els nens de P4 i P5 al món de les noves tecnologies mitjançant l'ús de l'ordinador. Realitzen diferents activitats amb l'ús del ratolí i d'altres activitats de classificar, ordenar i seriar diferents objectes.

Sortides programades

Sortides didàctiques i pedagògiques

Les sortides i les visites pedagògiques són un mitjà educatiu de primer ordre. Amb elles pretenem educar els nens i nenes en la convivència, organitzar un treball escolar en grup, fomentar el respecte i la protecció del medi, saber visitar un museu, etc. Totes les nostres sortides estan preparades amb temps i són aprovades pel Consell Escolar en el Pla General d'Activitats del Centre.


 

Actualitat parvulari

XV CROS LLAR

abril 03, 2017 Parvulari
La galeria d'imatges la teniu al clickedu.

Destaquem

Presentació del conte "Petita història de l'Escola Elisabeth"

Avui s'ha presentat als alumnes el conte de la història de l'escola escrit per la Rosa Ferré, l'Araceli López i la Fina Satorras i il·lustrat per la Pilarín Bayés. Les autores conjuntament amb la…

6a edició del torneig FLL

El dissabte dia 4 de febrer va tenir lloc al Palau Firal i de Congressos de Tarragona el torneig provincial anual de la First Lego League (FLL'17) organitzat per l'Escola Tècnica Superior…

1r torneig de Nadal del videojoc

El videojoc creat l'any passat pels alumnes de 3r d'ESO acaba de ser publicat. Per celebrar-ho han preparat un torneig de Nadal. Tant si voleu practicar per participar o només voleu passar una bona…

XXX Taller de Ciència i Experimentació

Benvolguts pares: Enguany la Setmana de la Ciència i Experimentació de l’escola compleix trenta anys des de la seva primera edició. A Catalunya existeix una experiència similar més jove que rep el…

Presentació

pic1

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Educació de 0 a 18 anys

 

Escola Elisabeth

mapa-cole

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Escola consolidada. Ensenyament de Qualitat

On està l'escola

mapa

Estem a Salou, Tarragona
C / Miquel Martí i Pol, 1
43840

Veure situació en mapa

Contacti amb nosaltres

Administració       977 38 38 51
Ed. Primària          977 38 38 51
Ed. Infantil             977 38 38 52
Ed. Secundària      977 38 48 15
Batxillerat              977 38 48 15

Fax                          977 38 33 30

Contactar per email
secrea@escolaelisabeth.com

9001-ENAC-petit