Principis educatius i filosofia de l'escola en totes les línies educatives

6677 vegades

Els objectius de l'Escola Elisabeth parteixen de la convicció que els alumnes, per créixer com a persones i intel·lectualment, necessiten desenvolupar al màxim les seves capacitats amb un alt nivell d'esforç i d'exigència personal.

Aquests objectius es poden concretar en:

  1. Assolir coneixements a partir de l'estimulació de la curiositat intel·lectual, amb la recerca de respostes i/o la formulació de preguntes.
  2. Aprendre a aprendre a través de mètodes i eines pedagògiques eficaces i exigents.
  3. Atendre les necessitats educatives de l'alumnat, amb un ensenyament individualitzat i coherent amb les seves capacitats.
  4. Aconseguir que l'alumne/a pugui expressar-se en qualsevol de les llengües impartides a l'escola.
  5. Fomentar una actitud creativa en totes les facetes de la vida de les persones, el gust per la bellesa i la sensibilitat per les manifestacions artístiques.
  6. Potenciar una educació no sexista en el marc de la coeducació.
  7. Fomentar la relació de l'alumnat amb l'entorn social i natural, i potenciar una actitud lligada a l'aprenentatge del diàleg, a l'acceptació i la tolerància a les diferències de tot tipus, i a la formació del caràcter crític per a la millora de la societat i la defensa del medi ambient.

Com a escola, restem a oberts als canvis socials i metodològics, de coneixements, d'organització, de recursos d'aprenentatge, etc., com poden ser l'organització interna, la selecció i formació del professorat, les activitats extraescolars, el coneixement de llengües, l'emprenedoria, la informàtica, les pissarres digitals interactives, la web, dropbox, facebook, etc., per tal d'anar-los incorporant a la praxis escolar per a una formació integral i adaptada a les necessitats que la societat, en cada moment, ens reclama.

Destaquem

Presentació del conte "Petita història de l'Escola Elisabeth"

Avui s'ha presentat als alumnes el conte de la història de l'escola escrit per la Rosa Ferré, l'Araceli López i la Fina Satorras i il·lustrat per la Pilarín Bayés. Les autores conjuntament amb la…

6a edició del torneig FLL

El dissabte dia 4 de febrer va tenir lloc al Palau Firal i de Congressos de Tarragona el torneig provincial anual de la First Lego League (FLL'17) organitzat per l'Escola Tècnica Superior…

1r torneig de Nadal del videojoc

El videojoc creat l'any passat pels alumnes de 3r d'ESO acaba de ser publicat. Per celebrar-ho han preparat un torneig de Nadal. Tant si voleu practicar per participar o només voleu passar una bona…

XXX Taller de Ciència i Experimentació

Benvolguts pares: Enguany la Setmana de la Ciència i Experimentació de l’escola compleix trenta anys des de la seva primera edició. A Catalunya existeix una experiència similar més jove que rep el…

Presentació

pic1

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Educació de 0 a 18 anys

 

Escola Elisabeth

mapa-cole

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Escola consolidada. Ensenyament de Qualitat

On està l'escola

mapa

Estem a Salou, Tarragona
C / Miquel Martí i Pol, 1
43840

Veure situació en mapa

Contacti amb nosaltres

Administració       977 38 38 51
Ed. Primària          977 38 38 51
Ed. Infantil             977 38 38 52
Ed. Secundària      977 38 48 15
Batxillerat              977 38 48 15

Fax                          977 38 33 30

Contactar per email
secrea@escolaelisabeth.com

9001-ENAC-petit