SummerCamp2

Principis educatius i filosofia de l'escola en totes les línies educatives

10193 vegades

Els objectius de l'Escola Elisabeth parteixen de la convicció que els alumnes, per créixer com a persones i intel·lectualment, necessiten desenvolupar al màxim les seves capacitats amb un alt nivell d'esforç i d'exigència personal.

Aquests objectius es poden concretar en:

  1. Assolir coneixements a partir de l'estimulació de la curiositat intel·lectual, amb la recerca de respostes i/o la formulació de preguntes.
  2. Aprendre a aprendre a través de mètodes i eines pedagògiques eficaces i exigents.
  3. Atendre les necessitats educatives de l'alumnat, amb un ensenyament individualitzat i coherent amb les seves capacitats.
  4. Aconseguir que l'alumne/a pugui expressar-se en qualsevol de les llengües impartides a l'escola.
  5. Fomentar una actitud creativa en totes les facetes de la vida de les persones, el gust per la bellesa i la sensibilitat per les manifestacions artístiques.
  6. Potenciar una educació no sexista en el marc de la coeducació.
  7. Fomentar la relació de l'alumnat amb l'entorn social i natural, i potenciar una actitud lligada a l'aprenentatge del diàleg, a l'acceptació i la tolerància a les diferències de tot tipus, i a la formació del caràcter crític per a la millora de la societat i la defensa del medi ambient.

Com a escola, restem a oberts als canvis socials i metodològics, de coneixements, d'organització, de recursos d'aprenentatge, etc., com poden ser l'organització interna, la selecció i formació del professorat, les activitats extraescolars, el coneixement de llengües, l'emprenedoria, la informàtica, les pissarres digitals interactives, la web, dropbox, facebook, etc., per tal d'anar-los incorporant a la praxis escolar per a una formació integral i adaptada a les necessitats que la societat, en cada moment, ens reclama.

Destaquem

És important que l’alumne lideri el seu aprenentatge

Per presentar-me puc dir que sóc professor de l’escola i, per ser una mica més explícit, puc afegir que sóc dels veterans i que el meu àmbit de treball es centra en les matèries de la química i les…

Èxit dels equips de l’escola a la FIRST LEGO League 2018

“Preparats, llestos, ja! Submergiu-vos a la temporada 2017/2018 HYDRO DYNAMICS i apreneu-ho tot sobre el cicle humà de l’aigua- on i com trobar-la, transportar-la, fer-la servir i com disposar…

La necessitat d’innovar per adaptar-se al món actual

Fa poc va aparèixer la notícia que Tesla, fabricant d’automòbils elèctrics a Califòrnia, té un valor econòmic en Borsa superior al gegant nord-americà de l’automobilisme General Motors, malgrat que…

Trenta-unè Taller de la Ciència i Experimentació

Benvolguts pares, Com cada mes de novembre des de fa 31 anys totes les etapes de l’escola participen d’un seguit d’activitats, eminentment manipulatives, al voltant d’un tema relacionat amb la…

Presentació

pic1

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Educació de 0 a 18 anys

 

Escola Elisabeth

mapa-cole

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Escola consolidada. Ensenyament de Qualitat

On està l'escola

mapa

Estem a Salou, Tarragona
C / Miquel Martí i Pol, 1
43840

Veure situació en mapa

Contacti amb nosaltres

Administració       977 38 38 51
Ed. Primària          977 38 38 51
Ed. Infantil             977 38 38 52
Ed. Secundària      977 38 48 15
Batxillerat              977 38 48 15

Fax                          977 38 33 30

Contactar per email
secrea@escolaelisabeth.com

9001-ENAC-petit