Dos equips de l'Elisabeth participen a la FLL 2020

555 vegades

El dissabte 8 de Febrer l’escola va participar al concurs de robòtica First Lego League, on dos equips van programar el robot dissenyat per ells mateixos amb la finalitat d’obtenir la puntuació màxima al concurs, i a més, van presentar el seu projecte tecnològic.

L’equip Elibots, format per dos alumnes de 2n, dos de 3r i dos de 4t d’ESO, van dissenyar una aplicació de mòbil que pretén reduir el trànsit de cotxes a les ciutats, donant una informació exacta i a temps real de les places disponibles als pàrquings d’una ciutat, també es va poder veure el resultat final en una maqueta d’un pàrquing.

L’equip Thunderteam, format per 12 alumnes de 2n d’ESO, van idear un concurs entre els diferents hotels de la província de Tarragona, amb l’objectiu de reduir el seu consum elèctric i fer-los més eficients energèticament.

FIRST LEGO League (FLL) és un programa internacional que té com a objectiu despertar l’interès per la ciència i la tecnologia entre els joves. Està dirigida a alumnes d’entre 10 i 16 anys i pensada per a que treballin en equips, com a fórmula per a apostar per l’aprenentatge significatiu i cooperatiu.

Després del bon gust que ens va deixar la participació dels nostres alumnes a la FLL, la robòtica no para, i el dissabte 28 de març l’escola organitza la competició SumoBot Challenge, on participaran equips de diferents escoles de la província i comprovarem quin robot serà el millor al tatami de sumo.

Destaquem

Presentació

pic1

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Educació de 0 a 18 anys

Avís legal
Política de privacitat de dades
Política de Cookies

 

Escola Elisabeth

mapa-cole

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Escola consolidada. Ensenyament de Qualitat

On està l'escola

mapa

Estem a Salou, Tarragona
C / Miquel Martí i Pol, 1
43840

Veure situació en mapa

Contacti amb nosaltres

Administració       977 38 38 51
Ed. Primària          977 38 38 51
Ed. Infantil             977 38 38 51
Ed. Secundària     977 38 38 51
Batxillerat              977 38 38 51

Fax                         977 38 33 30

Contactar per email
secrea@escolaelisabeth.com

preview ISO 9001 Bureau Veritas