SummerCamp2

Acomiadament de la vuitena promoció de Batxillerat “Amazònia”

1009 vegades

Ahir divendres 26 de maig va tenir lloc a l’Auditori de l’escola l’acte d’acomiadament de la vuitena promoció de Batxillerat, “Amazònia” 2015-2017.

Van presidir l’acte el director de l’escola, Sr. Enric Masià, i la presidenta de la SCCL Escola Elisabeth Sra. Anna Salvía, que van dirigir unes paraules als presents on van felicitar els estudiants tot encoratjant-los a afrontar els reptes de futur amb els valors propis de l’Elisabeth. A continuació el “padrí” de la promoció, honor que en aquesta ocasió ha recaigut en el Sr. Xavier Guardià Llobet, va adreçar unes encoratjadores paraules als protagonistes de la nit.

Destacarem dins de les diferents parts de l’acte el lliurament de premis als estudiants amb millors Treballs de Recerca, millors Expedients Acadèmics i amb millors Trajectòries de Superació i Progrés. L’Anastàsia Baranova, en representació dels seus companys, va dirigir un simpàtic parlament als assistents.

La participació musical la van posar les actuacions dels alumnes, la Patrícia Valencia i la Carla Carbonell que van interpretar la cançó “Milion reasons” de Lady Gaga, en Joan Orteu va tocar al piano “Nocturn de Chopin” i, per finalitzar, tots els alumnes van intervenir en un número musical amb coreografia.

A la cloenda, tots els assistents en peu vam cantar l’himne de l’escola “Si hagués un món” de Rahmon Roma.

A l’ Àgora es va descobrir la placa commemorativa del pas per l’escola dels alumnes de la vuitena promoció 2015-2017 on es va servir un refrigeri a tots els assistents.

Felicitats a tots els alumnes de batxillerat integrants de la vuitena promoció “Amazònia” 2015-2017 de l’escola Elisabeth.

Destaquem

És important que l’alumne lideri el seu aprenentatge

Per presentar-me puc dir que sóc professor de l’escola i, per ser una mica més explícit, puc afegir que sóc dels veterans i que el meu àmbit de treball es centra en les matèries de la química i les…

Èxit dels equips de l’escola a la FIRST LEGO League 2018

“Preparats, llestos, ja! Submergiu-vos a la temporada 2017/2018 HYDRO DYNAMICS i apreneu-ho tot sobre el cicle humà de l’aigua- on i com trobar-la, transportar-la, fer-la servir i com disposar…

La necessitat d’innovar per adaptar-se al món actual

Fa poc va aparèixer la notícia que Tesla, fabricant d’automòbils elèctrics a Califòrnia, té un valor econòmic en Borsa superior al gegant nord-americà de l’automobilisme General Motors, malgrat que…

Trenta-unè Taller de la Ciència i Experimentació

Benvolguts pares, Com cada mes de novembre des de fa 31 anys totes les etapes de l’escola participen d’un seguit d’activitats, eminentment manipulatives, al voltant d’un tema relacionat amb la…

Presentació

pic1

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Educació de 0 a 18 anys

 

Escola Elisabeth

mapa-cole

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Escola consolidada. Ensenyament de Qualitat

On està l'escola

mapa

Estem a Salou, Tarragona
C / Miquel Martí i Pol, 1
43840

Veure situació en mapa

Contacti amb nosaltres

Administració       977 38 38 51
Ed. Primària          977 38 38 51
Ed. Infantil             977 38 38 52
Ed. Secundària      977 38 48 15
Batxillerat              977 38 48 15

Fax                          977 38 33 30

Contactar per email
secrea@escolaelisabeth.com

9001-ENAC-petit