Super Summer Time

 

Si ets de l'escola entra i fes la inscripció al clickedu

 

CARTELL CAMPUS 2017 REUNI INFORMATIVA

Un any més, l’Escola Elisabeth i l’Escola Innova organitzen un estiu de diversió obert a tothom! Transformant-lo un una celebració conjunta.

“Super Summer Time 2017!” Engloba els dos programes que es presenten enguany:

“ACROSS THE UNIVERSE” per als nens i les nenes de 3 a 8 anys, i “ADVENTURE TIME” per als nens i les nenes de 8 a 14 anys

ACROSS THE UNIVERSE és un viatge galàctic pensat per a tots els nens i les nenes de 3 a 8 anys que vulguin descobrir el planeta a través de l’espai.

Per edats i grups, transformaran els racons de l’escola en nous planetes i espècies alienígenes, que viatjaran a la terra per estudiar-la en profunditat. Tradicions, llengües, indrets i una infinitat d’aventures que no oblidaran mai.

Fugint de l’aula com la coneixem, l’Escola Elisabeth es convertirà en un lloc meravellós ple de sorpreses. Gaudiran d’aules transformades en planetes inèdits, racons tropicals amb piscines i gespa per a refrescar els dies més calorosos. Cabanyes i racons de joc, repartits per tot el pati. Excursions setmanals i festes temàtiques cada divendres, amb una infinitat d’activitats que ompliran els dies d’estiu de diversió i aprenentatge. Tot, 100% en anglès!

I... pels més grans, tenim preparat l’ “ADVENTURE TIME”!

El punt de trobada serà l’Escola Elisabeth però, un cop tots reunits, sortirem del centre per gaudir d’una infinitat d’espais exteriors on practicar jocs, esports i fer descobriment de l’entorn.

La globalització, la integració, l’esport, l’anglès i sobretot la diversió, són els pilars principals d’aquest programa.

Les jornades matinals es desenvoluparan amb activitats aquàtiques, al més pur estil estiuenc. La platja i la piscina seran presents en la majoria d’activitats.

 

A més a més, gaudirem de dues excursions setmanals. Una d’elles la farem en bicicleta i visitarem espais com la Pineda, Cambrils, La torre d’en Dolça i la costa de Salou. L’altra serà la sortida de cloenda setmanal que ens ocuparà tot el dia. Port Aventura o excursions a les muntanyes del Montsant, d’entre altres faran de la jornada un dia inoblidable.

A part de les sortides, els nens/es gaudiran d’una infinitat d’activitats pensades i programades per al descobriment d’altres cultures i tradicions. Potenciem així l’aprenentatge de l’anglès, llengua vehicular de tots els Campus que organitzem com són: les Scavenger Hunts, New and Special Sports, Cooking, Dancing and Cinema Project.

L’objectiu principal dels campus és la consolidació i l’aprenentatge de l’anglès, donant continuïtat al projecte lingüístic i pedagògic de l’Escola Elisabeth, fugint de l’aprenentatge memorístic, mitjançant una infinitat d’activitats innovadores interculturals. La immersió lingüística que es duu a terme aporta als alumnes l’adquisició de l’anglès de forma natural i participativa des de la vessant més lúdica i significativa. També es dóna l’oportunitat a tots aquells alumnes que volen gaudir de la pràctica d’esports col·lectius, de raqueta i d’aigua, adquirint nous coneixements actitudinals, lingüístics i de contingut relacionat amb diferents àrees. Sempre des de la vessant més lúdica, no oblidem que volem gaudir al màxim de l’estiu!

Destaquem

Acomiadament de la vuitena promoció de Batxillerat “Amazònia”

Ahir divendres 26 de maig va tenir lloc a l’Auditori de l’escola l’acte d’acomiadament de la vuitena promoció de Batxillerat, “Amazònia” 2015-2017. Van presidir l’acte el director de l’escola, Sr.…

Sopar d’exalumnes i professors de l’escola

El passat dissabte 20 de maig va tenir lloc el sopar d’exalumnes i professors de l’escola. L’esdeveniment forma part dels programats aquest curs per celebrar els cinquanta anys de vida de l’escola…

Campus de Tecnificació de Futbol Sala

[button url="ca/campus-de-tecnificacio-de-futbol-sala"]Inscripcions aquí[/button]

Colònies d'estiu 2017 “Planoles”

Inscripcions obertes Colònies d'estiu 2017 “Planoles”Del 3 al 9 de juliol PREU: 375€

Presentació

pic1

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Educació de 0 a 18 anys

 

Escola Elisabeth

mapa-cole

Centre homologat i concertat per la Generalitat de Catalunya.
Escola consolidada. Ensenyament de Qualitat

On està l'escola

mapa

Estem a Salou, Tarragona
C / Miquel Martí i Pol, 1
43840

Veure situació en mapa

Contacti amb nosaltres

Administració       977 38 38 51
Ed. Primària          977 38 38 51
Ed. Infantil             977 38 38 52
Ed. Secundària      977 38 48 15
Batxillerat              977 38 48 15

Fax                          977 38 33 30

Contactar per email
secrea@escolaelisabeth.com

9001-ENAC-petit